Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A harmadik héten Valentin napon ajándék?
Figyelt kérdés
Szerintem a kérdés világos, három hete leszünk együtt Valentin napon a barátnőmmel, mi a véleményetek az ajándékozásról ilyen korai szakaszban? (szívesen várom mindenki véleményét, én 20 vagyok (fiú:D) ő pedig 18 :)2016. febr. 10. 17:57
2/6 anonim válasza:
Szerintem nagy ügyet ne csinalj belőle, csak valami jelképes apróságot, csoki, virág, ilyesmi.
3/6 anonim válasza:
Egy virág, vagy valami személyes apróság.....nem kell nagy dolgot venni,mert ez csak jelzés értékű, hogy gondolsz rá!!!
38F
4/6 anonim válasza:
Mi tavaly voltunk ugyanígy, párom simán elmondta, hogy nem akar nagy feneket keríteni a dolognak a rövid idő miatt, de attól még örül, hogy most már van kivel/kiért ünnepelni ezt is :) Nekem ez jobban esett, mint bármilyen ajándék.
5/6 anonim válasza:
Ez a nap a szerelmesek unnepe,
ha szerelmes vagy bele, erzi ajandek nelkul is,
ha meg nem, az ajandekkal is ciki.
Remelem, valaszoltam a kerdesre.
6/6 anonim válasza:
a legjobb ilyenkor valami program, ami más, mint a szokásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!