Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már szerelmesek olyanba akit a neten keresztül ismertetek, meg, de még nem találkoztatok?
Pont ezt mondtam én is,le is szavaztak nullára,oké:D
Ezt már én is észrevettem nem csak ennél a kérdésnél.
Jobb a gyönyörű hazugság mint a fájdalmas igazság.
Igen.
Nem találkoztunk, mert az elején hazudtam neki magamról és nem akartam, hogy megtudja az igazat meg nagyon messze is laktunk egymástól. Aztán egy ido után már ritkultak az irogatásaink, még végul teljesen elmaradtak. Egyébként jó érzéssel emlékezem vissza a srácra :-)
Nem mondom, hogy szerelem volt, de valami ahhoz hasonló.
Két éve történt, pályakezdő munkanélküli voltam, egy kicsit depressziós is talán, rengeteget lógtam egy nemzetközi barátkozós oldalon, nem kapcsolatot kerestem. Rámírt a srác, szimpatikusak voltunk, onnan skype-ra tértünk át. A napom fénypontja volt, amikor hazaért a munkából és feljött dumálni, órák hosszát webcamoztunk. Hónapokig tartott ez, de valahogy abbamaradtak a beszélgetéseink, pedig még a találkozás is szóba került anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!