Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már szerelmesek olyanba akit a neten keresztül ismertetek, meg, de még nem találkoztatok?
Figyelt kérdés
2016. júl. 10. 00:03
11/25 anonim válasza:
Voltam, személyes találkozó nem lett belőle... 24/f
12/25 anonim válasza:
Jelenleg is rabja vagyok valakinek.. alig várom a napot hogy találkozzak vele,és azt hiszem utána feleségül is veszem ^♡^
13/25 cukilányka 0.0 válasza:
Még nem, de belém többen is szerelmesek. :$
20L
14/25 anonim válasza:
2 éve nyáron volt egy lány, akinél azt éreztem, ahh, kell nekem. Csak nagyon messze lakott, más okok miatt is lehetetlen volt összehozni a találkozót. Erotikus levelezéseket is folytattunk és lelki társakká váltunk.
15/25 anonim válasza:
Igen, de igazán akkor mélyült el, amikor találkoztunk. :)
16/25 anonim válasza:
Igen van egy lány chat en ismertem meg már vagy két éve annak, jó sokat beszélgettünk, hónapról hónapra egyre jobban éreztem hogy szeret sírt is sokat hogy nem lehetünk együtt, és ezt mind csak írásban történt részemről. Csak ő küldött képeket meg kapcsolt kamerát. És mégis belém szeretett. Alig tudtam elhinni. Pedig nem volt egy szűz lány aki talált egy kedves srácot és azthiszi nincs is senki más... Nem. Azért próbáltam elszakadni tőle, mert nagyon messze laktunk egymástól. Nem jöhetett volna össze sehogy. Ezért is nem osztottam meg vele egyetlen képet sem semmit. Meg a hangom sem hallotta. Annyira akart beszélgetni hogy nem tudtam lerázni. De aztán megértetted valahogy idővel jó soká, hogy igazam van. Most már van barátja. De sajnos nem élvezi vele az együttlétet. Néha még beszélgetünk.
17/25 anonim válasza:
Mert személyes találkozó nélkül lehet szerelmes az ember? :-o
Oké srácok. :D
Személyes találkozó nélkül,maximum egy hologramot lehet idealizálni,az nem szerelem.
19/25 anonim válasza:
Sajnálom, de az nem szerelem amit ilyenkor éreztek. Legfeljebb valamiféle rajongás a másik iránt.
Látjátok, hogy néz ki, tudtok róla dolgokat amiket majd fejben összetesztek és elképzelitek milyen lehet a másik, már már egy állomképbe "szerettek" bele.
Ez butaság, ne csináljátok.
20/25 anonim válasza:
Igen. 5 nap után taliztunk de én előtte is már teljesen belezúgtam, hangjába, stílusába. A randit csókkal kezdtük és azóta is elválaszthatatlanok vagyunk :-) 2 éve vagyunk együtt és mi még mindketten nagyon szerelmesek vagyunk egymásba!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!