Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha ez az egyetlen kapcsolatom?
Valasom utan egy kisgyerekkel 4 ev magany utan , kulföldön , összehozott a sors egy ferfivel , aki beprobalkozott nalam .... Mondjuk többen probalkoztak egy sem volt hozzamillö es ez se igazan de ez vonzott ....
Idövel lattam h sokat dumal meg bedob mindent , hazassag stb amit en nem akartam de szerintem ö se csak valami miatt ki akarta probalni h mit szolok.
Ha visszaleptem a kapcsolatban 2 lepest utanam lepett , ha fele leptem , hatralepett egy lepest ...
Elkönyveltem a kapcsolatot annak ami , egy jateknak , de ez neki rosszulesett ez a hozzaallas ....
Vegulis sose volt segitökesz , tamogato mint ferfi , de elfogadtam azt a keveset ami köztunk volt ,mert idövel meg is szoktam ....
Igy is h link sajnos ez az egyetlen kapcsolatom , talalkozunk 1 szer 1 heten ...
Megszakitsam ezt a kapcsolatot is vagy jo igy ahogy van unalomuzökent , nem tudom
Kösz a valaszt . A gyerekem 10 eves.
Masik h nem kell neki potapa , nem keresunk apukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!