Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi "bánatban" szenvedők! Nálatok mi a baj?
Tudtam az elejétől kezdve hogy nem fog működni mégis beleszerettem, pedig kézzel lábbal tiltakoztam ellene, hogy nem lehetek szerelmes belé. Aztán igazam is lett, bár nem örülök neki, éretlen volt akinek ezerszer fontosabb volt hogy a haverjaival legyen vagy egesz nap a gep elott üljön. Csak magamat okolom igazából, hogy nem vettem eszre azokat a jeleket, amiket igy vissza nézve egyértelműen látnom kellett volna. Felszabadultnak éreztem magam mellette és imádtam minden percet vele. A fejemben csak az jár amit szakításnál mondott, 'nem érzem jól magamat veled, nekem nincs szükségem kapcsolatra, örülnel neki ha azert lennek veled egyutt, mert sajnállak?'
Egyenlőre jo barát a padló, de majd lesz jobb is :)
A legnagyobb problémám: Én magam!
egy hülye tini szerelem után depressziós lettem, utána mint a dominó bedőlt minden, család, barátok......
azt a kapcsolatot azzal szúrtam el, hogy szerelmes voltam és mindig a lánnyal akartam lenni...megfojtottam a kapcsolatot...
mind1 ugorjunk :D 21 évesen vége lett a depressziómnak, majdnem 2 éves kapcsolat követte, aminek 1.5 hete lett vége, gyors telefonon hiszti nélkül lerendezett szakítás...itt már sokkal jobban viseltem, de azért voltak megint mély pontok, végül rájöttem, hogy nem csak én szúrtam el...magamat hibáztattam, holott rájöttem mi váltotta ki az okot ami miatt vége lett a kapcsolatnak...
most annyira nem szenvedek, már nagyjából rendben vagyok, de a lelkiismeretem még lehet lefuttat velem néhány kört, hogy tanuljak a hibáimból...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!