Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek létezik ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik ilyen valóban az, hogy két ember fizikailag érzi amikor egymásra gondolnak?

Figyelt kérdés

2016. júl. 1. 18:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A szíved körül bizsergető érzés fog el ilyenkor.
2016. júl. 2. 20:22
 12/15 anonim válasza:
100%
Anyai oszton is van akk ez miert ne lenne? Es az anyukám mindig 2 perccel az előtt hiv mielott hazaérnek. Olyan is volt mar h epp akkor fordultam be az utcába. Es én is érezni szoktam amikor 5 perc múlva hazaér.
2016. júl. 28. 20:01
 13/15 anonim válasza:
Anyai megérzés*
2016. júl. 28. 20:01
 14/15 anonim ***** válasza:

"Anyai megérzés*"

Ti mit csináltatok az iskolában biosz órán?!

Az emberben elég komoly agyterületek foglalkoznak azzal, hogy megsaccolják a másik viselkedését. Anyánál és gyerekénél ez különösen fejlett rész.

De ez nem azt jelenti, hogy fizikailag is hatna rá! Ez csak egy becslés!

2016. júl. 28. 20:28
 15/15 Blade Bone ***** válasza:
100%
Becslés? Nem hinném :) sokszor megesett az is, hogy hiába vártam a másiktól telefont, vagy üzenetet, nem történt semmi napokig... de valahogy éreztem, hogy még csak nem is jutott el hozzá az üzenet, mert hiába akartam haragudni rá, egyszerűen nem ment, nyugodt volt a szívem olyannyira, hogy már ezen kezdtem el kattogni, hogy vajon miért? :D És mikor jött az a fura, de erős érzés, tudtam hogy megkapta az üzenetet :) és jött kis időn belül a válasz is. Ez mostanában a barátaimmal van így, meg olyanokkal, akikkel kicsit jobban közel kerülünk egymáshoz. Szóval én határozottan úgyérzem, hogy ezek a megérzések nem becslések.
2016. júl. 28. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!