Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet parancsolni a szerelemnek?
Barátnőm összejött egy házas férfival ezáltal tönkretett egy házasságot két gyerekkel.
Mondtam neki hogy csalódtam benne hogy ebben szerepet vállalt és ilyet tett. Azt mondta hogy nem tehetek róla beleszerettem és hogy az érzéseknek nem lehet parancsolni
Ez csak kifogás, a felelősség elhárítása. Minden érzésnek lehet parancsolni, még ha nem is könnyű. Ha pedig az érzésnek nem tudsz parancsolni, akkor a testednek parancsolsz az eszed segítségével, és nem mész oda, nem teszed azt, nem mondod azt, amit nem kéne.
Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy a barátnőd gonosz vagy rossz ember. Csak ne ilyen kamuszöveggel takarózzon, hanem vállalja, amit tett.
Nagyon nehéz. Számomra nem is az a visszatartó erő, hogy a feleségnek okozok fájdalmat de ha gyerek van....
Hány ember boldogtalanságán keresztül vezetne az én boldogságomhoz az út?
.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!