Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mindig hord magával óvszert (többet is) a pénztárcájában. Lehet hogy mással használja?
Egy nőismerősöm azért tartott magánál párkapcsolat esetén is óvszert, hogy ha esetleg nemi erőszak érné, és nem tud jobbat, akkor legalább arra megpróbálja a fickót rábeszélni, hogy a lelki mellé legalább testi problémákat ne szedjen össze.
Csak ő ezt így meg tudta indokolni, és nem jött zavarba, ha valaki megkérdezte...
Juj, de gyenge kifogás. Itt max Abdullal lesz erőszakos menete, de az nem lesz erőszak.
#14: Ez mekkora! Szakadok! :DDD
- Kedves bűncselekményt elkövető, megerőszakolni szándékozó úr! Legyen kedves, húzza magára itt ezt, tudja, nagyon érzékeny kislány vagyok, szeretem a páromat, és nem szeretnék öntől teherbe esni. Ha úgy gondolja, vegye fel, és egész nyugodtan megerőszakolhat.
- Hát jó, végül is, igazad van, meggyőztél, na add ide, felhúzom!
:D
Hmm, nem tudom, én sosem hordtam magamnál óvszert.
A mostani párom se hord sosem, mindig én veszem az óvszert (ő fizeti, vagy felesbe) így mindig nálam van, ha megyünk valamerre is bedobok a táskámba 1-2őt.
Neked kell ismerned ahhoz, hogy megbeszélitek a védekezést vagy csak sorra veszed te is, ő is az óvszereket, mert úgy nehezebb tényleg számon tartani, hogy ő esetleg más alkalmakra is betáraz.
Én a menstruációs naptárba (mobilapp) vezetem azt is hogy mikor van szex köztünk, figyelünk a peteérésre, stb. A barátom bármikor belenézhet, így akár össze is tudjuk számolni napra pontosan mi mikor történik és hányszor.
Nem értem amúgy, ha veled nem találkozik akkor miért viszi magával, vagy tényleg mindig a pénztárcába megszokás szerint ott tartsa mivel azt mindig viszi magával, így külön nem pakol megy vele mindenhova.
Ha gyógyszert szedne akkor is ezt gondolnád hogy tuti megcsal? Itt alapvetően a bizalmat és a kapcsolatot kéne erősíteni szerintem, nem az óvszer alapján találgatnod.
Abdul, Abaga fősámán, Kongo Bongo meg a többiek meneteit, külön mappában tárolva... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!