Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megöli a vadászösztönt a férfiben, ha egy nő ír a randit követően? Vagy ez játszmázásnak számít?
Figyelt kérdés
Hozzáteszem,7 éve ismerjük egymást, mindig tetszettünk egymásnak. Két napja ott aludtam és lefeküdtünk, és csodálatos volt (szerintem nem csak nekem, az elég nehéz lenne, nem?) A srác nem valami önbizalom teli, és ebben az esetben össze vagyok zavarodva, hogy írjak-e neki, vagy ne. Őszintén szólva tényleg nem értem miért nem jelentkezik, hiszen ismerjük egymást, barátok vagyunk...Lehet, hogy sok voltam neki? Férfiak, nők, kérlek segítsetek, teljesen össze vagyok zavarodva! Nekem nagyon tetszik a pasi, de nem vagyok benne biztos, hogy ezt tudja (vagy én nem tetszem neki? mégsem? 7 éve próbál megszerezni!)2016. jún. 29. 13:33
11/15 anonim válasza:
Tehát megadod neki a lehetőséget, és vársz még pár napot esetleg hetet hogy jelentkezzen, ugye? És ha netán nem jelentkezne akkor "ott egye meg a fene" és többet a szemébe se nézel?
12/15 anonim válasza:
Na és mi van akkor, ha ő is úgy gondolkodik, hogy ha jól érezted magad, majd jelentkezel? Aztán várhattok egymásra ítéletnapig.
13/15 A kérdező kommentje:
Igen...végül én is így éreztem...úgyhogy írtam neki most...áááá (azt írtam, hogy szia -->nagy fantázia, tudom)
2016. jún. 30. 10:49
14/15 A kérdező kommentje:
Hát...tényleg nem érdeklem ezek szerint. Válaszolt, de láthatóan nem akar beszélgetni. És nem ír semmit. Ez kész őrület, mert tényleg fogalmam sincs, hogy mi a baj, de...ááá..na mindegy...mért játssza ezt az óvodás stílust? rengeteg ideje ismerjük egymást, nem gondoltam, hogy pont ő lesz lekoptatós, mikor..együtt beszéltük ki egymás gondjait, bajait.Tényleg nem tudom hova tenni (pedig nem vagyok szerintem értetlen) Csak ez nagyon szar, hogy ezt választotta, hogy no kommunikáció. Itt agonizáltam, hogy írjak-e neki, tehát abszolút nem szorulok lekoptatásra, nem vagyok tapadós...áhh, de hát ismer!
2016. jún. 30. 14:03
15/15 A kérdező kommentje:
Írt...bocsánatot kért, és találkozni szeretne...jaj ti fiúk
2016. jún. 30. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!