Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Innentől kezdve mondhatom hogy együtt vagyunk?
Nem lett szó szerint kimondva hogy egy párt alkotunk de mindenhova együtt megyünk,kísérjük a másikat és igazítjuk a napjainkat egymáshoz, az időnket minél inkább úgy próbáljuk beosztani hogy alkalmas legyen mindkettőnk részére. Elcsattant ma az első csók ezt pedig kísérte pár még, annyit tett hozzá a végén hogy "oké,akkor innentől kezdve semmi "kavarás másokkal" s az olyan "kapcsolatokat HA van" zárjuk le. Lefeküdni még nem feküdtem le vele.
Mondhatom azt hogy akkor ő a barátom?
Szerintem igen. De az a legbiztosabb ha megbeszélitek. Pl simàn megeshet hogy míg te a pàrodként gondolsz rá, addig ő lazàbban veszi a dolgot.
Jobb tisztàzni, én így gondolom. Így elkerülhetőek a pofàra esèsek. Simàn mondhatja majd pl, hogy ő egy szóval sem mondta, hogy együtt vagytok, csak múlatta veled az időt, de azt azért nem akarta hogy legyen valakid mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!