Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted a szerelemben "fontos a szenvedés"?
Mi a (pozitív) tapasztalatod ezzel? A kérdés cím arra vonatkozik, hogy sok helyen hallani ilyen "törvényszerűségeket", miszerint, ha szerelmes valaki, akkor elkell fogadja, hogy az szenvedéssel is járhat.
Bár nekem is eddig szinte csak negatív és "fájdalmas" tapasztalataim voltak a végére, mégis arra sarkall, hogy a negatív érzéseim ellenére is próbáljak minél jófejebb lenni a másikkal (a kapcsolat végén), és kevésbé "drámaira" alakítani a viszonyom vele, bár a viselkedés szintjén, ha nem is az érzelmileg.
# 10
Ez érthető, csak a gond ott kezdődik, ami nem fer, amikor ez az értékes érzés keveredik a aljassággal, félrevezetés-hajlammal, ami nem fér bele.
Azt elhiszem, hogy az "igaz szerelmet" illetően lehetnek bizonytalanságok, de becsapás nem.
Egy adott ponton lehetetlen szétválasztani, hogy honnan kezdődik a valódi érzés, és honnan a szándékos rosszmájú bolondítás.
Eddig nem tapasztaltam személy szerint olyan szenvedélyes kapcsolatot, ami ne utáltam volna meg a hazug mivolta miatt, hogy elmenjen a kedvem tőle, teljesen.
Ha valaki ridegebb hozzám, akkor arra gondolhatok, hogy ez azért van, mert van másvalakije, amivel sokszor igazam is van.
Bár tudom, hogy a megbocsátás és türelem is értékes dolog ezekben, valahogy végzetes kudarcként élem meg, ha úgy érzem, a páromnak más kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!