Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nyolcadik évet tapossuk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vikicew kérdése:

Nyolcadik évet tapossuk. Szeret. Miért nem elég ez nekem? Nem akarom elveszíteni.

Figyelt kérdés
Teljes szívéből szeret. Törődik velem, kényesztet, mindent megad. Én nem vagyok megelégedve a külsőmmel, ő pedig nem győzi mondani, bizonyítani így szeret engem ahogy vagyok. Én mégis állandóan megakarom őt változtatni. Olykor teljesen boldogtalannak érzem magam. Mondja szeret... én ekkor csak hallgatok. Nem felelem vissza neki h én is szeretem. A vőlegényem. Esküvőre vágyom. Közös gyerekre... mégse vagyok képes kimondani azt h szeretem. Mi a baj velem? Néha elbizonytalanodom. De miért? Nem akarok vele szakítani. Szeretni akarom úgy mint a kapcsolatunk elején. Segítsetek. Mi a baj velem?
2016. jún. 25. 06:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Kétlem h jót tennék vele... volt h beszélgettem vele erről. A bizonytalanságomról. Láttam a riadalmat az arcán. És azt is mondta nekem h ő érzi és látja h szeretem.
2016. jún. 25. 09:58
 12/17 A kérdező kommentje:
Egy párterápia nem tud ilyenkor segíteni? Én tényleg nem akarom elveszíteni. Olykor úgy imádom máskor meg úgy érzem nem mellette kellene lennem. Gyötrődöm...
2016. jún. 25. 10:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Az a "baj", hogy ez nem olyan, mint egy megcsalás, hogy megtörtént pont, vagy kidobod, vagy megbocsátasz. Itt nagyon hosszú folyamatként jutottál el erre a szintre. Ez nem tegnap kezdődött, nem olyan pillanatnyi, mint a megcsalás. Lehet hat éve őrlődsz, lehet az elejétől kezdve. Lehet, sőt biztos, hogy padlóra vágná a szakítás, de kapna egy esélyt arra, hogy mással megtalálja a boldogságot. Gondolom ő is 30 körül van, hamarosan nősülne, inkább most jöjjön a pofon, és legyen lehetősége talpra állni, minthogy 5 év múlva a válás, meg a gyerek után. Talán a 7-es voltam.
2016. jún. 25. 10:36
 14/17 A kérdező kommentje:
Abban bízok ahol egykor volt láng ott mindig van parázs.
2016. jún. 25. 10:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez viszont már önzőség. Nem az ő érdekét nézed, hanem azt félted, hogy lehet más nem fog így szeretni. Neked nem ő kell, hanem az a megbecsülés, amit ő ad, nagyon nagy különbség van a kettő között. Még mindig 7-es vagyok.
2016. jún. 25. 11:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Menjetek el párterápiára!

Miért kellene kidobni egy alapjáraton jól működő kapcsolatot? Nézz körül másoknál mi van: megcsalás, hazugság, játszmák, veszekedés stb. Szerintem azok a dolgok, amiket felsoroltál mind megoldhatóak, ha eleget beszélgettek/tesztek érte! Egyébként az igaz, hogy a legfontosabb önmagunk és a másik elfogadása, a hibákkal együtt. Semmi sem lesz soha tökéletes, de egy idő után az ember a hibákat is, a tökéletlenséget is tudja másképpen nézni, hiszen ez adja a dolgok emberi oldalát.

Ja, és hát nem lesz soha semmi olyan, mint egy kapcsolat elején - hiszen emiatt az eleje -, de lehet másabb, ami szintén értékes dolog.

2016. jún. 25. 12:10
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen. Igazad lehet. Ez az utolsó tanács tetszett a legjobban. Mert tényleg nem akarom elveszíteni.
2016. jún. 25. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!