Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy érjem el, hogy a szüleink...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy a szüleink ne gyanakodjanak?

Figyelt kérdés

Tudom sokan elítélnek, de összejöttem az unokatesómmal. mindketten nagykorúak vagyunk, így gondolom nem kell magyarázkodnom.

De mégis gombóc van a torkomban, hogy megtudják. Amit még nem akarok. Tudom, hogy tiszta őrültekháza, de valamiért nem akarjuk abbahagyni. Egyikünk sem.

2016. jún. 22. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Fúj. Ez gusztustalan és vérfertőző.
2016. jún. 22. 10:03
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Azt mondod nem vagy gyerek és nem kell magyarázkodnod. Felnőtt ember vállalja a tettét és annak következményeit.

El kell döntened, hogy mit csinálsz, miért csinálod, és utána emelt fővel vállalni azt, ami ezzel jár.

Szerintem amíg ezt nem teszed meg, addig ez gyerekes és sunyi dolog.

Azzal vagy, akivel akarsz, főként, hogy kölcsönös a dolog. De bujdokolni szerintem méltatlan két felnőtt emberhez.

2016. jún. 22. 10:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
+1 a ketteshez. Ha biztosak vagytok benne, hogy ezt akarjátok, akkor ne bujdokoljatok, hanem vállaljátok, mint érett emberek. De előtte jól gondoljátok meg, hogy tényleg egymást akarjátok-e.
2016. jún. 22. 10:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Kérdező: Ha már felnőtt vagy, akkor nyilván nem kell elszámolnod minden szabad perceddel. Szerintem adjatok magatoknak néhány hetet. Azalatt kiderül, hogy hirtelen fellángolásról van-e szó, vagy mélyebb a dolog.

Ne felejtsd el, hogy nyár van. Ilyenkor az emberek olyanokkal is összejönnek, akiket máskor elkerülne.

1-es: Ezt miből gondolod? Vérfertőzés az, amikor testvérek jönnek össze. Itt viszont nem erről van szó.

2016. jún. 22. 10:26
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem ezt a kapcsolatot mellőzd unokatesóddal. Keress mást a családon kívül!
2016. jún. 22. 10:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem is vagytok unokatestverek!

Csinaljatok ezzel kapcsolatos genetikai tesztet. Ha negativ a rokoni viszony, akkor egyreszt nem kell attol tartanotok, hogy esetleg degenerlt gyereketek lesz, masreszt nem nektek kell majd magyarazkodnotok a csaladi összejöveteleken :D

2016. jún. 22. 10:54
 7/8 anonim ***** válasza:
43%
Te most komolyan osszejottel apad/anyad testverenek a gyerekevel? Hat, ez undorito.
2016. jún. 22. 11:13
 8/8 anonim válasza:
Az alap unokatestvér vérfertőzés..a másod már nem , de alapból az unokatestvér sem ... nincs sok esélye rossz dolognak, amúgy is csak gyereknél jöhet az meg picit lebuktatna szóval gondolom nem akartok :D..amugy az erzelmeket nem lehet megválasztani, bár tény hogy bennunk van az ellen inger ha csaladtagrol van szó..max nalatok ki maradt , ami kinek jo, kinek nem ...
2016. jún. 22. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!