Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy a szüleink ne gyanakodjanak?
Tudom sokan elítélnek, de összejöttem az unokatesómmal. mindketten nagykorúak vagyunk, így gondolom nem kell magyarázkodnom.
De mégis gombóc van a torkomban, hogy megtudják. Amit még nem akarok. Tudom, hogy tiszta őrültekháza, de valamiért nem akarjuk abbahagyni. Egyikünk sem.
Azt mondod nem vagy gyerek és nem kell magyarázkodnod. Felnőtt ember vállalja a tettét és annak következményeit.
El kell döntened, hogy mit csinálsz, miért csinálod, és utána emelt fővel vállalni azt, ami ezzel jár.
Szerintem amíg ezt nem teszed meg, addig ez gyerekes és sunyi dolog.
Azzal vagy, akivel akarsz, főként, hogy kölcsönös a dolog. De bujdokolni szerintem méltatlan két felnőtt emberhez.
Kérdező: Ha már felnőtt vagy, akkor nyilván nem kell elszámolnod minden szabad perceddel. Szerintem adjatok magatoknak néhány hetet. Azalatt kiderül, hogy hirtelen fellángolásról van-e szó, vagy mélyebb a dolog.
Ne felejtsd el, hogy nyár van. Ilyenkor az emberek olyanokkal is összejönnek, akiket máskor elkerülne.
1-es: Ezt miből gondolod? Vérfertőzés az, amikor testvérek jönnek össze. Itt viszont nem erről van szó.
Lehet, hogy nem is vagytok unokatestverek!
Csinaljatok ezzel kapcsolatos genetikai tesztet. Ha negativ a rokoni viszony, akkor egyreszt nem kell attol tartanotok, hogy esetleg degenerlt gyereketek lesz, masreszt nem nektek kell majd magyarazkodnotok a csaladi összejöveteleken :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!