Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha a szüleink nem tudják, hogy már több mint fél éve van párunk?
Figyelt kérdés
Szeptemberben újdonsült egyetemistákként gyorsan megtaláltuk egymást, október óta már együtt is vagyunk. De a kolesztársakon kívül szerintem kb. senki sem tudja, hogy együtt vagyunk. Én sem mondom el senkinek, ő sem, max. összesen egy 10-en tudhatják, hogy együtt vagyunk. Még a saját szüleinknek sem mondtuk el, sőt egyetemen az osztályban sem tudják a többiek sem, hogy mi együtt vagyunk, nem feltűnően csináljuk.
Szerintetek gáz, hogy így titkolózunk, még a saját szüleink előtt is?
2015. máj. 3. 14:39
1/6 anonim válasza:
röviden: szerintem senkit nem érdekel.. :D
2/6 anonim válasza:
Mindenkinek egyedi, hogy mennyire engedi közel a szüleit. Ha nem esik jól, akkor ne mondd meg nekik.
4/6 anonim válasza:
Anyám megy apám úhy házasodtak össze, hogy nagymuter nem is sejtette. Ehhez képest...
5/6 anonim válasza:
Nem értem: ennyire nem akarjátok felvállalni egymást, vagy ennyire nem érdekel benneteket a család és a régi baráti kör. Számomra mindkettő elég furcsa.
6/6 anonim válasza:
Mér fura az hoy valakinek távolságtartó a családja? Minden második embernek problémái vannak a szüleivel, teljesen normális hogy ebben a kontextusan nem akarja velük megosztani a dolgot.
a baráti kör meg az a tíz ember. nincs ebben fura semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!