Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fájt már valami annyira lelkileg hogy fizikailag is érezted?
Kamasz koromban igen. Fizikai fájdalmam volt egy nem viszonzott szerelemtől.
De ez 18-19 éves koromban volt. Mióta felnőtt vagyok azóta nem volt ilyenekben részem
26/F
Én attól zuhantam meg, hogy anyukámnak van egy pszichés betegsége, ami miatt (kezelés ellenére) nagyon nehezen elviselhetővé vált, és évekbe telt elérnem azt, hogy el tudjak költözni, a munkámra majdnem ráment, nagyon utolsó időszakban sikerült összejönnie úgy a munkának, a pénznek és a lakásnak, hogy el tudjak költözni, és végre nyugodt mindennapjaim legyenek. Ráadásul bennem is ott lehet a hajlam, és tudatosan odafigyelek magamra, és mivel minimálisra szeretném csökkenteni a kockázatát, hogy a gyerekemen előjöjjön, ezért a társkeresésnél is figyelek ennek a legapróbb jeleire is.
Ehhez képest egy szerelmi csalódás (abban is volt részem) porszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!