Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fájt már valami annyira lelkileg hogy fizikailag is érezted?
Tudom, hogy nem ide tartozik, de igen, az fájt, amikor meghalt a nagymamám. A lelkiismeret furdalás kikészített, mert sokszor viselkedett rosszul velem, de sokszor kedves is volt, és mindent megtett (volna) értem. Néha ez a lekezelő, megalázó viselkedése egyszerre volt a kedves viselkedésével. Ezért gyűlöltem, hogy az egyik felem megnyugodott, mert meghalt és ez annyira fájt, hogy egy hétig semmi erőm nem volt felkelni az ágyból.
Még most sem múlt el nyomtalanul, de már jobb.
Igen, fájt a fejem, mellkasom, végtagjaimat alig bírtam mozgatni, teljesen elgyengültnek éreztem magam...
Egy szakítás volt, kapcsolat előtt barátok voltunk és egyszer megkaptam (mikor kettesben voltunk) hogy inkább meghal minthogy én ne lehessek az övé... A végén hasonlóan történt a szakítás is, fenyegetőzésekkel, tehát kaptam a savat rendesen... Inkább a mód fájt mint a tény, mivel azóta sem tudom mi volt a szakítás oka, nem én akartam az egészet, de örültem volna ha esetleges hibáimra rámutat. Egyetlen dolog nyugtat engem, ő dobott ki, őt viszont azóta 3 fiú kidobta, rendre 1-2 héten belül (1 év alatt).
Tartott 2 hétig majd elmúlt. Ami nekem segített az valami passzív figyelemelterelés (TV, számítógép, hangoskönyv,...) közösségi oldalakon meg nem kell törölni, csak a 'follow'-ot vedd le róla így az ő dolgait (xy-t likeolta, stb.) nem fogja neked mutatni. De ha lehet ezeket az oldalakat is hanyagold egy kicsit.
Pff xD komolyan? Emberek szakitas igy megviselt titeket? Komolyan? :D jesszus bolond aki sor egy lany utan :D volt hogy en is szakitottam akkor mikor a legszerelmesebb voltam a lanyba vagyis o szakitott velem es? Ha menni akar menjen? Kit erdekel? :D majd pont sirni fogok egy lany miatt nem? Ferfi vagyok nem kispunci hogy mindenen sirjak meg fajjon.
De mint irtak elottem hogy egy hozzatartozo egy csaladtag elmegy az elok sorabol na igen az kegyetlenul tud fajni mindenhogyan az engem is ledontott rendesen de hat az elet megy tovabb rajottem hogy ez az eletben senkit nem erdekel igy tul kell rajta lepni ossze kell szedned magad neked is es kesz csak egy csaj hagyott el akit igen szerettel de megsem volt az igazi :)
Szedjetek magatok ossze az eletben sokkal tobb szomorusag van es sokkal nagyobb fajdalmakat tartogat meg :)
Tapasztalatból írtam! Egy srác aki elvesztette testvérét, anját és apját egy autóbalesetben, egy srác aki egyetlen nap alatt mindenkit elvesztett, aki fontos volt számára és higyétek el, a bankot nem érdekelte, hogy nem tudják a szüleim fizetni a kölcsönt a házra! A munkahelyemet sem érdekelte. És rájöttem, hogy senkit sem érdekelt a helyzetem! Ez a mai világ ez a fer és nem fer :) Nem az a keserűség, hogy jaj elhagyott a barátnőm, mert az semmi :)
Remélem kicsit elgondolkoztok és össze szeditek magatokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!