Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha kettesben összezárunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kettesben összezárunk hasonló korú embereket, azok 100%, hogy össze is fognak jönni? Akkor is ha kapcsolatban vannak, és először utálják egymást?

Figyelt kérdés

Ha hasonló korú emberek (huszonévesek) kettesben össze vannak zárva (pl. munkahelyen), akkor előbb utóbb össze is fognak jönni, amolyan tudat alatti: Stockholm szindróma, ostromlott vár, túlélési ösztön, vagy ilyesmi miatt?

Hiába más az érdeklődésük, hiába vannak párkapcsolatban, hiába utálják egymást? - Csak gondoljatok bele... először el kell viselni egymást, aztán egy mosoly, egy apró gondolat "Kedves...", "Nem is annyira...", "Végül is..." És máris az egyik fél vonzódni kezd - amire a másik valahogy csak pozitívan reagál.

Ti mit gondoltok erről?

2016. jún. 20. 20:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nem. Ez nem ilyen egyszerű. Engem összezárhatnának egy focicsapatnyi pasival...1 évig is. De ha mind hül.ye lenne, mint a se.gg...soha nem jönnék össze egyikkel sem! Ez nem ilyen egyszerű..hogy jajj együtt vagyunk, együtt csinálunk mindent...aztán hopp már szeretem is vagy legalábbis jó lesz nekem ő is. Nem, nem lesz jó...ha nem olyan a személyisége, ami nekem vonzó. Akármennyit is vagyunk összezárva. Tehát ez egyáltalán nem így működik. Ha meg alapból párkapcsolatban vagyok..főleg nem.
2016. jún. 21. 14:47
 22/22 Titusztitusz ***** válasza:
Hát...Nekem a saját tapasztalataim nem egészen arrol szoktak szólni, amire ki akarnál lyukadni, kérdező...Nemtudom hogy kinél hogyan működik a dolog, de nálam úgy, hogy ha valakit megkedvelek 2 perc ismerettség után, akkor az ilyen illetőt kedvelni fogom a világ végéig is, és akit nem kedveltem meg 2 perc ismerettség után, azt utálni fogom mindig, a világ végéig is...BÁRMIT IS TESZ AZ ILLETŐ a későbbiekben...Szóval sok példa mutatta már, hogy hiába voltam esetleg évekig összezárva iskolában-munkahelyeken különböző nőkkel-lányokkal, ha valakit kedveltem az első perctöl, azzal valóban össze tudtam jönni pillanatok alatt, de akit nem kedveltem meg azonnal, azzal aztán lehettem összezárva akármeddig is, akkoris mindig utáltam az illetőt...
2016. jún. 21. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!