Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nélkülem megy bulizni a párom! Mit tegyek?
Tehat azert, mert te nem tudsz ott lenni, inkabb menjen el otthonrol a sajat (vagy csak altala szervezett) bulijarol?
Tegy neki egy szivesseget es szabaditsd meg magadtol! Szerinted, naponta hany lany keresztezi az utjat? Ha ezt nem tudod kezelni es bizni benne, akkor a tavkapcsolatot nem nektek talaltak ki!
Kislány, hány éves vagy? Remélem még 20 se, mert iszonyat gyerekes vagy!
Ennyire kishitű, önbizalom hiányos vagy, ráadásul bizalmatlan a pároddal szemben? Mire fel vagy féltékeny?
Én 3 éve vagyok távkapcsiban a párommal, de soha nem voltunk ilyen gyerekesek és féltékenyek mint te, főleg, amilyen jelenetet te itt most rendezel, hogy most mi sajnáljunk téged és adjunk neked igazat.
BÍZZ a párodban! Ha ennyire nehezedre esik, akkor szerintem is szakítsatok és addig ne is legyen kapcsolatod, míg magadat nem teszed rendbe. Egyébként ez a problémád egy közeledben lévő srácnál is meg fog maradni, ha most szakítotok és lesz egy srác, aki a közeledben fog lakni, mivel itt a hiba egyedül BENNED VAN!
Olvass sok önfejlesztő, önismereti, pszichológiai könyveket, tuningold fel az önbizalmadat.
Ez nem normalis. Ha ennyire bizalmatlan vagy, lehet, hogy tenyleg a szakitas lenne a megoldas.
Am ne aggodj ennyire. Ha meg akar csalni, barmikor maskor is megteheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!