Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nélkülem megy bulizni. Titeket ez zavarna? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Egy éve vagyok együtt a párommal, de előtte már három éve barátok voltunk, és az egy év alatt a lehető legközelebb kerültünk egymáshoz. Bízom benne, de néha ott az icipici félelem. Most ment egyetemre, én két évvel fiatalabb vagyok. Nagyon ragaszkodom hozzá, úgy gondolom nem tesz rosszat a kapcsolatunknak, hogy hétvégente fogunk találkozni, ugyanis jobban becsüljük az együtt töltött időt stbstbstb. Persze vannak negatívumai is. Például az, hogy nélkülem megy bulizni, Pesten. Nagyon féltem. Még ma este felhív, és nem tudom hogyan viselkedjek. Szerintetek? Nem szeretném ha hallaná a hangomon, hogy emiatt kicsit is rossz kedvem van. Várom a válaszokat2013. szept. 11. 20:13
1/1 anonim válasza:
Tök mind egy, mert ha belegondolsz, nem ülhet otthon csak azért, mert ő kapcsolatban van, vagy mert félelmetes Pest! Ez a te kapcsolatod, engem nem zavar, hogy a te pasid bulizik. :P
De, igazi, őszinte kapcsolatban ez nem jelent problémát két normális ember között. Kell a szórakozás, és azt nem csak együtt tehetitek meg. Az a baj, hogy a mai világ egyre jobban elkorcsosul, mindenki attól fél, hogy a "buli=megcsalás" pedig ennek nem kellene így lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!