Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Működhet a párkapcsolat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet a párkapcsolat egy tolószékes fiú és egy egészséges lány között?

Figyelt kérdés

Az egyik főnököm öccséről van szó. Jó fej fiú, pár évvel fiatalabb nálam, de mindig kedves, figyelmes és humoros. Nem tette tönkre az a tény, hogy tolószékhez van kötve. Amikor sétálunk az utcán először szokatlan volt nekem, de ma már megszoktam, mivel egy darabig együtt megyünk haza. Nem agresszív, megkeseredett és nem köt bele senkibe. Mégis nagyon nagyon abszurd nekem ez az egész, és em tudom, hogy mit tegyek.

De nem tudom, hogy lehet-e közös jövőnk.

Nemrég megcsókoltam a születésnapján, és azóta néha találkozgatunk. Kezdek egyre jobban beleesni, de félek is tőle.

Van itt BÁRKI, aki ismer ugyanilyen párt? Ők hogy csinálják?

2016. jún. 15. 21:06
1 2
 1/19 anonim válasza:
Szia. Én ismerek. :) De szerintem a lényeg az, hogy Te el tudod-e fogadni ezt. Ők amúgy 3 éve vannak már együtt, mindketten 1-1 válással a hátuk mögött kerültek össze. Jól vannak.
2016. jún. 15. 21:09
 2/19 anonim ***** válasza:
12%

Most téged tényleg a tolószéke aggaszt?

Szerintem hagyd is azt a fiút, mert csak ártanál neki, ha látná a viszolygásodat.

Ha komolyan gondolnád vele, akkor nem a tolószékén agyalnál...

2016. jún. 15. 21:10
 3/19 anonim ***** válasza:
az csak két emberen múlik ismerek ilyen párt még gyerekük is van vagy is 3 :)
2016. jún. 15. 21:11
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
#2 ilyen jellegű hozzászólást majd minden kérdésnél lehet olvasni.
2016. jún. 15. 21:13
 5/19 anonim ***** válasza:
30%

Nem véletlenül.

A kérdező a tolószéken akad fent, neki ez hatalmas dilemma, holott nem ez mellékes kéne, hogy legyen, ha annyira bejön neki a srác, de mindegy...

2016. jún. 15. 21:16
 6/19 A kérdező kommentje:
Én eddig amikor rákérdeztem dologra olyan párok válaszoltak, ahol a nő volt tolószékes. Mivel a nők általában nem jönnek össze mozgássérült férfiakkal, ezért nem is tudok kivel beszélni erről.
2016. jún. 15. 21:18
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érdekelné a srác, nem tenne fel róla kérdést. Azért ez nem hétköznapi helyzetek elé állítana egy párt. És arra van ez az oldal, hogy ilyen jellegű kérdéseket tegyenek fel. Csak vannak emberek, akik mindenben kötözködnek a saját nehézségeik miatt. Miért is kéne sajnálni azt a pasit? Itt egy nő, aki érdeklődik utána.
2016. jún. 15. 21:22
 8/19 anonim ***** válasza:
11%

A legnagyobb aggodalma az, hogy hogyan fog szexelni vele...

Hát no komment!

2016. jún. 15. 21:24
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: Jogos kérdés.

Párkapcsolat: Ha egyedül él, az azt jelenti, hogy tud magáról gondoskoni, és nem te fogod őt ápolni.

Szex: Először próbáld meg elérni, hogy udvaroljon neked. Ha már egy ideje csókolóztok, akkor jöhet a petting.

Bár tény, hogy a tolószékes férfik esetén neked kell aktívabbnak lenned.

Egyéb: Ha nincs eladósodva, és biztos jövedelme/lakása van, akkor akár hosszútávon is együtt tudsz vele élni, mint bármely másik egészséges férfival.

8-as: Kedves szűz! Ha nem érted miről van szó, akkor nincs helyed a hozzászólók között!

2016. jún. 15. 21:34
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nem tolószékes, de az exem vak. Hasonló, csak más úgymond a probléma.

Olyan dolgokat kell megpróbálnod végiggondolni, minthogy el tudod-e fogadni a kerekesszékkel jelentkező problémákat. Ez meghatározza a későbbi lakásvásárlást, a tömegközlekedést, mivel nem ismered még igazán, nem tudhatod, nincs-e ezzel kapcsolatos szorongása, nem tudod, mennyire önálló. Részben nálunk ezen bukott meg - de ez inkább akarat kérdése, vak párok vezetnek együtt háztartást. Nem tudom, miért mozgáskorlátozott, de olyan az ok, lehet, rendszeres orvosi vizsgálatok kellenek. Nemi életet tud élni? Meg ugye azt is tudnod kell, hogy mi az, ami neked mindenképp kell egy férfiben. Ha neked olyan férfi kell, aki minden komolyabb házkörüli férfimunkát el tud végezni, akkor problémák lehetnek. Meg ha neked igényed van a heti erdei túrára. Stb. Engem pl. nagyon zavart, hogy nem tudtam elmenni egy festménykiállításra az exemmel... Nyilván sok élményt bepótolhatunk barátainkkal is, de nekem ez fontos része az életemnek, frusztrált, hogy nem tudtam megosztani vele.

Gondold ezeket végig! Ha úgy gondolod, tudod a problémálat szeretettel kezelni, akkor hajrá. Teljesen normális, ha félsz, de egyébként hamar rájön az ember, hogy nincs mitől. Ugyanolyan ember, mint bárki más. Csak tényleg az a kérdés, hogy az ilyen hétköznapi problémákat hogy tudnád kezelni.

2016. jún. 15. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!