Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam meg egy osztálytá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg egy osztálytársnőmnek, hogy le szeretném nyalni a talpait? Boruljak le és könyörögjek neki?

Figyelt kérdés
Gyönyörű lány, én meg kb esélytelen vagyok nála de talán ha ezt még megengedné Nem bírom ki ha nem tehetem meg de biztos hogy hülyének fog nézni és ki fog nevetni. De lécszi ne trollkodjátok szét a kérdést, úgyis csak törlik a troll hozzászólásokat csak addig se akarnak válaszolni a normálisak. Köszi!

2016. jún. 15. 08:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
69%
igen
2016. jún. 15. 12:24
 22/27 A kérdező kommentje:
nem az a baj hogy nem vagyok menő mer az nem érdekel de ez a lány fúúúú lennék a szolgája is ha azt akarná csak ne röhögjön ki
2016. jún. 15. 12:29
 23/27 A kérdező kommentje:
a tál kaja tényleg vicces lenne :)))))))))))
2016. jún. 15. 12:30
 24/27 anonim ***** válasza:
Na na na vátjunk most a talpnyalás az menő? Vagy épp nem? A csaj menő vagy a srác? Egyik se, mindkettő?
2016. júl. 8. 13:11
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Meg hogy jön az egész rémához a menőség :)
2016. júl. 8. 17:18
 26/27 anonim válasza:
100%
Na, megkérdezted már az osztálytársnődet?
2016. júl. 21. 13:21
 27/27 anonim ***** válasza:
Mi a jó a talpnyalásban?
febr. 29. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!