Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam meg egy osztálytá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg egy osztálytársnőmnek, hogy le szeretném nyalni a talpait? Boruljak le és könyörögjek neki?

Figyelt kérdés
Gyönyörű lány, én meg kb esélytelen vagyok nála de talán ha ezt még megengedné Nem bírom ki ha nem tehetem meg de biztos hogy hülyének fog nézni és ki fog nevetni. De lécszi ne trollkodjátok szét a kérdést, úgyis csak törlik a troll hozzászólásokat csak addig se akarnak válaszolni a normálisak. Köszi!

2016. jún. 15. 08:41
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
akkor kellett volna odaugrani és megnyalni de sajnos már késő
2016. jún. 15. 09:13
 12/27 anonim ***** válasza:
59%
Gyakran felteszi a lábát a padra? Legközelebb viccből simogasd meg a cipője talpát. Ha ezt hagyja, és még tetszik is neki, akkor fogd át a lábát cipőstül és hajolj hozzá közelebb. Figyeld a reakcióit NAGYON. Ha benne van a játszadozásban, akkor óvatosan, te magad vedd le a cipőjét....
2016. jún. 15. 09:20
 13/27 anonim válasza:
100%
hát embere válogatja, de ha én lennék az osztálytársnőd, én megengedném neked :))))))
2016. jún. 15. 09:52
 14/27 A kérdező kommentje:
13.: hova jársz? hátha te vagy az XD
2016. jún. 15. 10:06
 15/27 anonim ***** válasza:
26%
Úgy tudom tegnap már törölték ezt a kérdést.
2016. jún. 15. 10:13
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
15.: Egy hasonlót töröltek, mert valami idióta szét trollkodta :D de biztos a mai kérdező is ugyanaz
2016. jún. 15. 10:24
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
intézd úgy hogy lépjen bele egy tál kajába, majd mondd neki azt hogy abban volt a napi gyógyszered, és ha nem eszed meg rögtön, akkor meghalsz.
2016. jún. 15. 10:36
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

17.: ez már vígjáték kategória lenne :D

Elképzeltem, ahogy a kérdező elrendezi, hogy a csaj mezítláb glasszáljon arra, ahol ő egy tál makarónival lesben figyel az asztal alatt, hogy a megfelelő pillanatban éppen oda tegye ahova a csaj lép :D

Majd ezután előadja a haldoklót, "jajjajjjajjj az életmentő gyógyszerem, öt percem van lenyalni a talpadról... khhhhhhh..... grrrrrr...... hrwwwwwwww... kérlek, .... ne hagyj kiszenvedni......"

:D

2016. jún. 15. 10:56
 19/27 anonim ***** válasza:
36%
És még csodálkoznak az emberek, hogy miért kerülik a "menők" a kevésbé menőket..
2016. jún. 15. 12:21
 20/27 anonim ***** válasza:
73%
#19 Mi a baj? Mellőznek az osztálytársak? :)
2016. jún. 15. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!