Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék megismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megismerkedni az osztálytársammal?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok ő 18 egy osztályba járunk.Ő egy nagyon aranyos és kedves lány és nagyon szeretnék vele "járni".Persze a suxuális élet a párkapcsolat része.Bettinek hivják és szerintem egy csodálatos lány.Én nagyon örülnék neki ha megismerhetném és ha nem is lennénk barát és barátnő legalább mindennap beszélhessünk.

2016. jún. 12. 01:15
 1/5 anonim ***** válasza:
sehogy.
2016. jún. 12. 01:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem nyitott feléd és nem beszélgettetek eddig akkor sehogy.
2016. jún. 12. 01:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Az osztálytársad, akkor csak van valamennyi ismeretség köztetek meg közös téma. Próbálj hozzá közeledni, beszélgess vele többet, ülj mellé órán, stb. Ha mást nem, először sulis dolgokkal kapcsolatosan keresd meg, aztán szépen lassan kialakul valami, ha neki is szimpi vagy/bejössz neki. Először mondjuk kérj tőle segítséget, ha valamilyen tárgyból jó. Mármint ha máshogy nem mersz közeledni.
2016. jún. 12. 01:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd, ha a menő 2-srác között vagy akkor is kb csak az egyik a nyerő. De nem hiszem...
2016. jún. 12. 02:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik ez a név :/
2016. jún. 12. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!