Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van csaja, de fontos vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van csaja, de fontos vagyok neki. milyen pasi az ilyen?

Figyelt kérdés

adott egy pasi, van élettársa, velem csak beszélget erről-arról, semmi más nem történt. azt mondja x. idő eltelte után (hónapok), hogy számára fontossá váltam, és tartsuk a kapcsolatot, nem akarna elengedni, elveszíteni. közben ott az élettársa. mi a véleményetek a viselkedéséről? nem mondta ki, hogy belém szeretett, de gondolom, valamit csak érez. mennyire gáz ez a másik nővel és velem szemben?

és én mit tegyek ebben a helyzetben?

2016. jún. 8. 00:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

13-as vagyok, a 18-as kiegeszites miatt irok: Kerdezo, nezd, amikor az en fiubaratom szakitott az akkori parjaval, maximalisan mellette alltam, hozzam jott, ha szuksege volt lelki tamaszra, felrazasra. Akkor mondott olyanokat nekem, amiket leirtal a 18-as hozzaszolasodban. Aztan magara talalt es en "ki lettem dobva". Nem 100%, mert nem ismerjuk a baratod es a gondolatait, de a tapasztalataink (ebbe a fentebbi nehany valaszolot ertem) alapjan siman lehet csak barati gesztus. :)

Kerdezd meg tole. :)

2016. jún. 8. 19:29
 22/26 A kérdező kommentje:
szerelmes dalt és üzit is küldött már
2016. jún. 8. 19:53
 23/26 anonim ***** válasza:
"még csak nem is flörtölt velem" ....
2016. jún. 9. 09:55
 24/26 A kérdező kommentje:

az üzi idézet volt, nem a saját gondolatai, romantikus dalküldés sem bizonyít annyira semmit, mert ki tudja, h. miért küldte.

tényleg nem flörtöl, én ezt nem tudom annak tekinteni, inkább csak valami bizonytalan, suta próbálkozásnak, h. beszéljen az érzéseiről, amikkel még rendesen ő sincs tisztában szerintem.

2016. jún. 9. 10:34
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem értelek, egyszer még bizonygatod, hogy tuti beléd szeretett, egyszer meg azt, hogy nem jelent semmit, és nem hiszed, hogy többet akarna :D
2016. jún. 9. 12:20
 26/26 A kérdező kommentje:
jól látod, annyira zavaros a helyzet, h. tényleg így élem meg: olykor azt érzem, hogy nem véletlenül viselkedik így (szeret), máskor meg azt, h. nem kéne így viselkednie (ott a nő) stb. ez egyben azt is mutatja, h. az ő érzései is kuszák, és döntéshelyzet érik, hogy hogyan tovább.
2016. jún. 9. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!