Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van csaja, de fontos vagyok neki. milyen pasi az ilyen?
adott egy pasi, van élettársa, velem csak beszélget erről-arról, semmi más nem történt. azt mondja x. idő eltelte után (hónapok), hogy számára fontossá váltam, és tartsuk a kapcsolatot, nem akarna elengedni, elveszíteni. közben ott az élettársa. mi a véleményetek a viselkedéséről? nem mondta ki, hogy belém szeretett, de gondolom, valamit csak érez. mennyire gáz ez a másik nővel és velem szemben?
és én mit tegyek ebben a helyzetben?
nem akarok a barátja lenni, nem hiszek a ffi-nő barátságban, az egyik mindig többet akar, lásd a fentieket. nem bírja a csaját, nekem ezt mondta, mégsem szakított... de csak miattam ne is.
nagy baromság volt, h. elkezdett érezni irántam, engem zavar az egész helyzet... valaki írta priviben, hogy lehet, h. csak emberileg szeretett meg, szerettem volna ezt hinni, de teljesen naiv sem vagyok.
A masik oldalt kepviselem, sajat tapasztalatbol. Egy nagyon kedves ferfi baratom nagyon erzelmes tipus, es mar sokszor mondta, hogx fontos vagyok neki, "draga"-nek becez neha. De ez csak baratsag, tudja, hogy nekem ezek a kedvessegek jol esnek. Aa baratnojevel jol megvannak, sot... (Az mar mas, hogy a ferfi-noi baratsagban vki mindig tobbet akar. Ezzel egyetertek.) Tehat nem feltetlenul kapcsolatot szeretne, egyszeruen jol esik neki, hogy mellette a!!sz, Kerdezo.
32/N
Ego novelonek tart. En is keveredtem ilyen szituba. Soha nem lett semmi. A pasi csak hulyitett. A mai napig egyutt van a felesegevel. Azota sok kiscsajjal lattam setalgatni.
N
Én lány vagyok, van párom, imádom őt, tényleg tökéletesen passzolunk, fülig szerelmes vagyok belé. Attól még van haveri/baráti társaságom, a tagjai pedig fontosak számomra, nyilván azért a haverom/barátom valaki, mert szeretem (baráti szeretettel nyilván), és az azt is jelenti, hogy nem akarnám őket elveszíteni. De ettől még eszem ágában sincs többet érezni irántuk.
Nem hittem volna, hogy ebben van bármi fura :O Mi ebben a különös? Vagy nektek CSAK a párotok fontos az életetekben? o.O Barátok? Haverok? Nem érdekelne, ha ők eltűnnének az életedből?
Ha flörtölne veled, és utalásokat tenne, akkor azt mondom hogy értem a kérdést, de így nem...
18-as lehet, h. én vagyok hülye, de ha azt mondja, hogy nélkülem magányos lenne, csak én értem meg, és állandóan parázik, hogy elveszít, azt nem tartom teljesen szokványosnak úgy,h. nője van.
mert ha ők jól meglennének, vagy irántam semmi többet nem érezne, ezek a mondatok nem hangzottak volna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!