Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csinaljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Eleg fiatal lany vagyok, 20 eves vagyok. A masodik kapcsolatomban vagyok most, de az aktualis baratom az "elso" nekem, tehat az elso kapcsolatom nem volt olyan komoly.

A baratommal magyon hasonloak vagyunk es imadjuk egymast, de ugy erzem, rendellenesen sok idot toltok vele. Jol esik vele lenni, de ha masokkal is toltok idot tobbet, valahogy szebbnek es teljesebbnek erzem az eletem.

Idonkent ram telepszik teljesen, olyankor sikerul is hatnia ram es legszivesebben olyankor mindig csak vele lennek. Sok bulit, osszejovetelt mondtwm mar le miatta, nagyon sokat vagyok nala es mindig mondja, hogy ha velem lehet, akkor a legboldogabb

De en ugy erzem, hogy akkor lancol magahoz, amikor latja, hogy jobban erzem magam a boromben es tobbet megyek massal. Ha ott vagyok vele akar egy hetig, akkor furcsan kezd velem viselkedni, sokszor megsertodik apro dolgokon.

Buntudatom van, hogy a "legszebb eveimre" ilyen hatassal van. En nem ilyen voltam, rendszeresen jartam szorakozni es boldog, fuggetlen voltam. Most sokat sirok, sokszor erzem ugy, hogy az o hangulatvaltozasai befolyasoljak az en hangulatomat is.

Borzalmas. Szeretem, de nem tudom egeszseges-e folyamatosan egyutt lenni es nehez megtalalni az egyensulyt. Elso baratnoje vagyok amugy.

2016. jún. 2. 13:48
 1/4 anonim válasza:

Azért is ennyire nehéz mert az ember kiszakad a szinte már mindennapos rutinjából..életéből.. Nemcsak pozitív de negatív hatásai is lehetnek ennek:)

Pláne úgy,hogy a barátodnak is te vagy az első.. ne csodálkozz,hogy ennyire ragaszkodik..mert végre talált valakit, főleg ha még ilyen személyiségileg is.

Neked is ő az első komolyabb.. emiatt is érthető.

Saját magamon tapasztaltam énis,hogy ezeknek muszáj megtartani az egyensúlyát.. nagyon nehéz de megkell.. Felnőtt nő vagy, és úgy gondolom ha ő is van ennyire értelmes akkor meglehet vele is beszélni.

És,hogy nem belőle van eleged,hanem a mindennapos monotonításból és a többi.. És mert sülve főve együtt vagytok.

Nekem bárki bármit mondhat, mindenkinek szüksége van a magányra.. a lelke miatt is.. hogy kicsit magával is foglalkozik.

EZ nem rossz dolog. Csak mindenki annyira tragikusan éli meg..

Sajnos, egy időután pláne ha most ezt érzed és elvagy keseredve az ember beleun ebbe.. Akaratlanul is.. És,hogy sírsz miatta épp elég előjel nemigaz? Ne hagyd ,hogy megbéklyozza ez a dolog a kapcsolatotokat.

Mert ez csak szakításhoz fog vezetni, ezek ugyanúgy igazak egy szorosabb baráti kapcsolatoknál is.

KELL az embernek a nyugalom, kikapcsolódás.. hogy magára is fordít egy kis időt. mégha pár órát is!

22/L/L

2016. jún. 2. 15:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszodat!

Akkor szerinted ez amiatt lehet, mert nem foglalkozok eleget magammal? Valoban ugy erzem, hogy osszenottunk es ez sebezhetove tesz engem.

Emellett fontos nekem, ertekes szamomra es nem akarom ot elvesziteni. Ha pedig ez ahhoz vezet, mindenkepp fuggetlenednem kell tole, meg ha sokszor hianyzik is. Erzem en is, hogy ez nem egeszseges. Foleg nem 20 evesen :/

2016. jún. 2. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos ez gyakran előfordul, főleg tapasztalatlanabbaknál :/

Elsősorban elgondolkodnék a helyedben ezen a kapcsolaton. Azt írod, sokkal boldogabb vagy, amikor másokkal töltesz időt.. Biztos, hogy jó emberrel vagy együtt? Normális esetben egy jó kapcsolatban teljesen kibontakozhatsz és kiteljesedhetsz, szépnek és teljesnek érzed az életed..

Persze ha rád telepszik és teljesen kisajátítana, az igenis baj és egyáltalán nem egészséges. Vannak olyan emberek, akik nem igénylik más emberek társaságát a párjukén kívül, de te a leírásod alapján nem ebbe a típusba tartozol (én sem egyébként), nem fogod tudni ezt sokáig erőltetni. A megoldás az, hogy nem hagyod neki. Ha szeretnél menni valahová, nem mondod le miatta. Ha ezen megsértődik, ne hagyd, hogy ez befolyásoljon, határold el magad, következetesen tartsd magad ahhoz, amit szeretnél. Természetesen először ülj le vele és értesd meg vele az álláspontod, beszéld át vele ezt a problémát.

Szervezzetek együtt is sok programot, vond bele a társasági életedbe valamilyen szinten, de ne habozz a barátaiddal is lenni, magaddal foglalkozni, legtöbbünknek igenis szüksége van rá, nincs ezzel semmi baj.

2016. jún. 2. 15:26
 4/4 anonim válasza:

Ez csak természetes, bár csak ennyit tudok segíteni.

De azt kell,hogy mondjam,hogy az utolsó válaszolónak is igaza van.. Néhány dologba.

Hamár most ezt érzed, akkor az nagyon baj.. És mert teljesen beszűkülsz a párodnak.Ezzel a többi kapcsolatodat is elveszted,és nm minden ember ennyire toleráns.

Igen sokkal többet, mert mindenki megérdemli.. Hogy önmagára is fordítson időt.. Kell,egyszerűen na.

Énis azt mondom,hogy beszéljétek át.. Semmi esetre se halasztgasd már ígyis eléggé elfajult és vártál a csodára.. Megértem persze, de nem szabad..

Az ég világon semmi baj sincs veled, és ne is érezd rossznak magad emiatt. NORMÁLIS.

Ha ezt a barátod nem képes megérteni, és MIATTAD is belátni,változtatni akkor nem érdemes szerintem tovább húzni ezt a párkapcsolatot, mert csak beletorpansz..

Ami már valamilyen szinte megtörtént.

Ez egy mindenképpen megoldható probléma, és nem a világvége:) Hidd el nekem.

2016. jún. 2. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!