Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha a párotokkal lennétek és egy nő diszkréten próbálna flörtölni vele, zavarba jönne a párodtól?
Velem pont ez történt és hármas érzés töltött el .. Az első, hogy büszke vagyok a páromra,hogy jóképű, megnézik és mindemellett VELEM van,de közben zavart is, persze a párom semmittelen reakcióját látva ez el is múlt. De amit még éreztem,hogy hogy micsoda bunkó nők/emberek vannak,akik nem tisztelik azt,hogy az ember kapcsolatban van,aminek nyilvánvaló,látható jelei vannak és az én esetemben magát megalázva esett-kelt a leányzó,mert a páromat nem is érdekelte, sőt, itthon megjegyezte,hogy mennyire gáz volt az egész. Az ilyenek mit gondolnak, hogy egy férfi a párja jelenlétében majd flörtöl, bókol ..stb?
Szerencsére az én barátom abszolút nem ilyen,sosem adott okot féltékenykedni,de én éreztem mégis kellemetlenül magam.
Utolsó: Ez csak akkor jöhet így össze, ha a másikat nem zavarja a flörtölés. Ha igen, akkor ne csinálja, se szórakozásból se máshogy, vagy szakítsanak. Az a baj a világgal, hogy senki sem magához illő párt választ és ebből jön a hiszti, a féltékenykedés, stb.
Kérdező: Ha úgy lenne a szituáció, mint nálatok akkor semmit. Megalázta saját magát, nekem mi dolgom lenne még vele?
Viszont ha a barátom flörtölne a lánnyal, akkor elbeszélgetnék vele.
Ha a csak túlzottan nyomulna, szólnék neki, hogy édeske vagy, de nyomulk tovább innen egy szingli pasira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!