Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miért vagytok a párotokkal?
Figyelt kérdés
Mi tart össze titeket? Mi tart mellette? Nem a megszokás?2016. máj. 25. 11:30
2/8 anonim válasza:
A szerelem tart mellette, nem a megszokás.
4/8 anonim válasza:
Mert megvannak benne azok a tulajdonsagok amik szamomra fontosak es a hibai olyanok hogy tudom toleralni.
5/8 anonim válasza:
Mert nagyon jól működünk együtt, senki mással nem tudnánk ugyanezt kihozni egymásból, ilyen jól működtetni kapcsolatot. Mert ő az a férfi, akiben minden számomra fontos tényező optimális arányban van meg, és akinek a hibái, gyengeségei nem mérgezik a kapcsolatunkat. Mert vele tényleg "jóban, rosszban" együtt vagyunk. Összekötnek a közös élmények, a kezelt nehézségek. Van tehát ebben egyfajta megszokás is, de nem beletörődés értelemben, hanem inkább összecsiszolódásként. És nyilván nehezen tudnék lemondani valamiről, amit úgy szoktam meg, hogy az nekem jó.
6/8 anonim válasza:
Mert szeretem és mert teherbe akarom őt ejteni a következő 1-2 évben majd.
32/F, 24/N
8/8 anonim válasza:
Mert jól megvagyunk. Egymás nélkül nem tudjuk elképzelni az életünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!