Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jöttél már össze valakivel itt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jöttél már össze valakivel itt?

Figyelt kérdés
Érdekelne a történetetek,ha van,megismertem itt egy sràcot és nagyon megszerettem..:)
2016. máj. 21. 19:37
1 2
 11/16 opened paradise ***** válasza:

Legelső nevemre exem írt utoljára. Utána kerestem hetekig,pedig semmi olyan nem volt,random válaszra írt,de nem jól írtam be a nevet és így nem találtam meg. Majd véletlenül megint rámírt,aztán megismerkedtünk és összejöttünk.

Ami a vicces,hogy a barátnőmet is itt ismertem meg:D

Ő volt az egyik első,akivel 17-18 évesen beszéltem itt. Aztán elvesztettük egymást,majd újra összeakadtunk és ez így 3x.

De csak barátilag.

Tavaly évvégén véletlenül megint "összetalálkoztunk" egy kérdésnél,de nem is ismertük fel egymást. Aztán bemutatkozás után nagy meglepetés:)

Találkoztunk és azóta együtt.

2016. máj. 21. 21:17
 12/16 A kérdező kommentje:
Gratulalok mindenkinek akinek osszejott 👏
2016. máj. 21. 21:22
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát, majdnem. Viszont mindig a hatalmas távolság közbeszól. A legutóbbinál a lány ráadásul még messzebb ment egyetemre, úgyhogy bukott is a mutatvány. Végül törölt Facebookról és megszakított velem minden kapcsolatot.

Mióta viszont változott kicsit a kategóriák szerkezete, sokkal nehezebb itt ismerkedni, szerintem.

2016. máj. 21. 22:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Lehet én vagyok túl régi módi.

Mindig az "utcán" futottam össze.

pl. akivel most már 5 éve vagyok, a Balatonon nyaralás közben.

2016. máj. 21. 22:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem, mivel Dnyetropetrovszkban lakok kb.
2016. máj. 21. 23:30
 16/16 anonim ***** válasza:
#16: pedig sokan fordulnak meg itt Ukrajnából is.
2016. máj. 21. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!