Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 38 éves férfi szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 38 éves férfi szerelmes lehet egy 17 éves lányba?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 16:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Jut eszembe, a szerelem szerintem ilyen búzás nyálas dolog, nem? :) Romantikázni, pl. elmenni sütizni, aztán lassan enni a sütit desszert villával, közben mosolyogni,bazsalyogni egymásra. Inkább itthon megenni egy ültő helyemben majd egy liter jégkrémet, vagy bevágni egy krémest, szinte egészben bekapni, két-három rágás,aztán mehet le! Ez az igazi! Nincs is ennél jobb! :)
2016. máj. 20. 17:32
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem lehet szerelmes. Igen is vannak még kivételes emberek akik nem csak a szexre mennek.
2016. máj. 20. 18:03
 13/16 anonim ***** válasza:
57%
37 vagyok es nem allnek le egy 17 eves gyerekkel, nemhogy szerelmes legyek bele. Ilyen baromsagot csak egy kiscsaj kerdezhet.
2016. máj. 20. 18:06
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
Ismerősömék 16-36osan jöttek össze. Ennek 6 éve a lány a nászéjszakán veszti majd el a szüzességét nyáron a férfival. Igazából engem is zavar, de rosszabbak is vannak, ez határeset.
2016. máj. 20. 18:08
 15/16 anonim ***** válasza:
37%

Ne szívass már, 6 éves együtt vannak, és még nem feküdt le vele, közben már rég nagykorú is a lány? Na jó ezt már nem hiszem el, ez már kamu :D

Egy nő se vár éveket az aktussal, és idősebb férfi meg pláne nem :)

2016. máj. 20. 18:43
 16/16 anonim ***** válasza:
76%

Annyira őszinte szerelem ez, mint Vajnáéknál... .

Bocs kislány, nem megbántani akarlak, de te csak friss hús vagy neki, semmi több. Jobban teszed, ha te sem fűzől hozzá sokat, csak átmeneti kapcsolatot (akkor nem fogod magadat emészteni a válással kapcsán).

2016. máj. 21. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!