Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, egy ilyen lány mennyire tudná elcsavarni a fejeteket?
Először is leszögezem, hogy nyílván senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái. Viszont, így kérdésekből össze szedtem azokat a tulajdonságokat, amiket sokan mondanak pozitívumként, és össze raktam őket, kíváncsi lennék, hogy egy ilyen nő hányótoknak tudná elcsavarni a fejét.
Külső: hosszú fényes dús haj, gyönyörű szemek, nagyon szép arc, formás feszes kidolgozott test, karcsú derék, feszes kerek izmos popsi, hosszú vékony kidolgozott lábak, nem túl nagy, de nem is apró szóval közepes formás mellek. És mind ezek mellett ápoltság, és higiénia. (A külsőt természetes szépségre írtam, nem a mű szolizott cica babákra), elképesztő kisugárzás
Belső: okos, intelligens, nagyon színes személyiségű, társaság kedvelő, laza, bájos, kedves, hűséges, szerethető, nagyon jókat lehet vele bulizni lazulni, de romantikázni is sokat lehet vele, isteni vele a szex, a szexben sok mindenre nyitott, bármiről lehet vele hülyéskedni, vagy komolyan beszélgetni, gondoskodó, nőies, céltudatos, egyéniség, magabiztos (NEM beképzelt!!), életvidám
Emellett egyéb tulajdonságok:
- több nyelv magas szintű ismerete
- akár 1 vagy több egyetemi diploma (nem büfészak: szóval ilyen jog, közgazdaság, orvosi stb..)
- istenien tud főzni, sütni
- rengeteg hobbija van ( túra, kreatívkodás, hangszeren játszás, rajzolás, )
Negatív tulajdonság pl: néha túl érzékeny, és a dolgokat leginkább a szívére veszi (NEM hisztis!!), a saját elképzeléseiből nem enged ( vagy is nem nagyon szereti ha a saját céljait illetően beleszólnak a dolgaiba)
Nem tudom h létezik-e ilyen nő. Kedves férfiak, a ti véleményetekre lennék kíváncsi, hogy találkoztatok-e már ilyen nővel, ill. mennyire varázsolna el titeket egy ilyen nő?
Hú, régi kérdés, de mivel kiemelted...
Az én fejem nem. Elsőre két okból is. Egyrészt elég vékonynak írtad le, s annyira nem jönnek be a vékony lányok. Az átlagos, nőies alkatot szeretem. A másik a hosszú lábak. Ebből következik, hogy elég magas a hölgy. Én pedig nem a legnagyobb vagyok, nem igazán lenne jó, ha 10 centivel magasabb lenne. :D
Mintha engem írtál volna le :))
Szó szerint bárkit el tudnék csábítani, de sajnos nagyon magasak az elvárásaim és azoknak nagyon kevesen felelnek meg.
Attól a pillanattól kezdve, hogy én művelt, tájékozott, kreatív, aktív és kihívásokat kereső vagyok, én hasonló partnerre vágyom. Unalmas fazonok, nézzenek ki bármilyen jól, nem tudnak lekötni.
Most ketten udvarolnak, akikből most nehezen tudok választani: egy kanadai vállalkozó, aki Európában alapítja a cége új branch-ét, felállásban pedig hírbeszerző, a másik pedig a legnagyobb skót kézműves a sörfőzde vezérigazgatója, aki egyébként 7 évig hajóskapitány volt.
Azért hozzá kell tennem, hogy ilyen jellemek kialakítani sok évbe és tapasztalatba telik, sok fájdalommal és lemondással. Az embernek tanulnia kell a saját hibáiból és felhasználni azt a jellem fejlesztésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!