Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egész nap nem keres akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egész nap nem keres akkor nem szeret, nem hiányzom neki?

Figyelt kérdés

Tudom én is kereshetem. Irtam is neki arra vissza írt de ennyi. Ez nem túl kevés?

Én 23L ő 26F

9 hónapos kapcsolat.

2016. máj. 17. 18:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azért attól is függ, mennyit találkoztok, mert ha pl. majd minden nap, akkor lehet, hogy csak úgy érzi, nincs mondanivalója. Sok ember nem szeret feleslegesen pötyögni.

Vagy lehet, hogy megszólták már, hogy túl nyomulós. Vagy ellenkezőleg, nem egy rámenős fajta. Olyan sok ember van...

Egy a lényeg, hogy amikor vele vagy, mit érzel, miket tesz meg érted, lehet-e rá számítani... ezek fontosabbak.

2016. máj. 18. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!