Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Te melyiket választanád?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te melyiket választanád?

Figyelt kérdés

1. 30éve együtt élünk, mint élettárs.1 nagy lány tőle.De soha semmi romantika, megbecsülés közös program. Csak úgy mintha kötelező lenne vele az élet.Tipikus magyar férfi aki megszerezte a nőt és az ővé.De el nem vett feleségül és nem is akar.

2. Idegen nyelvű , magas rangú uri ember, aki a szakmályában zseni de a családtól elvállt. Hamarosan nyugdíjazzák és nem akar oda visszamenni, ahol az ex neje és a családja él. Mélyen szeret, de soha még nem találkoztunk. És tervei komolyak velem.Nyelvünket is megtanulná, mert egyenlőre nincs közös nyelv sem.Vagy ilyen egy hős szerelmes férfi? Szinte el sem hiszem, hogy igaz lehet. De a hátralévő idejét szeretné velem leélni.

2016. máj. 16. 08:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nrm találkoztatok,de mélyen szeret? Azt hogy?
2016. máj. 16. 08:45
 2/10 anonim ***** válasza:
66%

Az, hogy mi mit választanánk, az teljesen különböző a te vágyaddal!

1.: miért nem szóltál, hogy sz..rul érzed magad a kapcsolatban? A kommunikáció a felek között luxus, vagy mi? Te meg tipikus nulla kommunikatív megalázkodó eltűrő naiv nőszemély vagy! (A leírásból nem utal semmi arra, hogy próbáltatok volna meg változni és beszélni erről!!!)

A papír nem old meg semmilyen problémát, hisz látod, hogy még papír nélkül se tudtok normálisan élni.

A mostani jelenlegit kéne rendbe tenni és nem belemenni az újba, csak akkor menj bele az újba, ha a mostanit már nem lehet rendbe hozni.

2016. máj. 16. 08:46
 3/10 A kérdező kommentje:
neten, megtetszett a képem. A beszélgetéseim.
2016. máj. 16. 08:47
 4/10 anonim ***** válasza:

Hogy ot hagynám e a családom a gyerekem apját? Valakiért akit sosem láttam, csak azt tudok róla amit ő állít..

hát én nem tenném.

Ha úgy érzed nem éltel jól beszélj párodal.

2016. máj. 16. 09:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem teljesen egyértelmű, hogy egyikkel sem lennék.

Az élettárssal azért, mert boldogtalan vagyok és semmi változás nincs kilátásban.

A másik úriemberrel pedig azért, mert nem vagyok teljesen retardált, hogy netes idegen bájolgásainak bedőljek, pláne nem azután, ha szerelmet vall úgy, hogy még az életben nem is találkoztunk. Ebből máris lehet tudni, hogy vagy kamu, és lehúzás ill. netes szórakozás, vagy valami súlyos baj van az illetővel, ha komolyan gondolja. Értelmes embernek ennél nagyobb piros zászló nem is kell.

Nem hiszem el, hogy csak ez a két opció létezik, ennél már egyedül talpraállni is fényévekkel jobb.

2016. máj. 16. 10:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs kozos nyelv,mitol melyek a beszelgetesek es az erzesek?amiket latsz,azok csak kepek.Nem erintetted,nem tudod milyen eloben,csak az o elmondasai alapjan idealizaltal valakit aki NEM olyan mint a parod.Erre alapozni egy uj kapcsolatot orultseg.Ha rossz a paroddal es nem megjavithato,lepj ki de magadert,nem az uj kecsegteto igeretekert amibol lehet h semmi sem lesz.En tinikent hittem el valakirol h 35 es notlen es desszantos volt stb,maximalisan egy hullamhossz,mindig azt mondta amit hallani AKARTAM,aztan ket honap beszelgetes utan megjelent egy osz pocakos ronda ferfi ket gyerekulessel az autoban.Csak az elo ismerkedesben higgy es abban is fenntartasokkal.Az meg h nem vett el a parod....engem elvett az enyem.Volt feher ruha,nagy buli utana.Kevesebb mint ket ev alatt megcsalt es elhagyott mikozben a gyerekunket vartam.Ennyit a hazassag szentsegerol.Probald meg ujra a parodat a regi szemuvegeddel nezni.30 eve kitart melletted,lehet h megkopott a fenye de lehet hogyha azt az energiat amit a meno uriemberre forditasz,a sajataodra forditanad,ujra fellobbanna a regi tuz egy resze.
2016. máj. 16. 10:37
 7/10 Titusztitusz ***** válasza:
18%
Én mondjuk nem vagyok nő, de azért habozás nélkül az első variációt ajánlanám...Azért MAGYAR nő, egy KÜLFÖLDI férfivel??? Na...Azért ez már elég morbid, és visszataszító dolog lenne a számomra mindig...
2016. máj. 16. 11:22
 8/10 anonim ***** válasza:
3
2016. máj. 16. 14:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat a szakmályában helytelenül elírtam, helyette szakmájában a jó. Köszönöm a válaszokat.Igazán nem tudom mit tegyek mert repülni szeretne hozám a szerelmem, amikor szabad lesz. Őrült szerelem.Azt hittem, hogy ez velem soha nem történik meg. Bakker
2016. máj. 20. 07:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Borzasztóan naiv vagy sajnos, ha hiszel ennek az őrült szerelem sztorinak.. no de majd megtapasztalod a saját bőrödön is.

Az 5. válaszolóval teljes mértékben egyetértek.

2016. máj. 23. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!