Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez azt jelenti hogy igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti hogy igazán szeretem? Vagy mi ez?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit össze-vissza lesz a megfogalmazás,de megpróbálom érthetően írni.Szóval az nyomaszt,hogy van egy férfi,akit szeretek.Két éve ismerem,és szinte már az elejétől tetszett.Először csak a külseje,aztán ahogy beszélgettem vele,a személyisége is megtetszett.Jól kijövünk amúgy,gyakran elmondja mi történik vele,én is elmondom neki,ha problémánk van,még azt is elmondjuk a másiknak.A lényeg tehát hogy megtetszett külsőleg,belsőleg,és közben volt egy-két "szünet" mikor kezdetem kicsit elfelejteni,de ez nem tartott örökké,mert gyakran meg akárhogy próbáltam,nem tudtam elfelejteni.És,egy ideje érzek valami olyat hogy mintha még jobban szeretném.Korábban többször volt ,mikor úgy éreztem több segítséget várnék tőle,vagy hogy mondjam,tehát úgy gondoltam hogy nem számíthatok rá,sőt,volt,hogy felelőtlennek tartottam.Egy ideje viszont rájöttem,hogy többet segített nekem mint gondolnám..főleg az utóbbi időben.De ami igazán lényeges: mostanában mintha megváltoztak volna az érzéseim,korábban sokszor volt rossz hogy nem tudtam elfelejteni,most meg legjobban azt érzem,hogy félnék elveszíteni.vagyis hogy nem szeretném ha nem láthatnám többé,vagy beszélhetnék vele.Ha így alakulna,kénytelen lennék elfogadni..de elszomorít néha a tudat hogy mi lenne ha "elveszíteném".Valamikor nagyon szomorú vagyok,van hogy nagyon boldog,ezek így váltják egymást.És,szerintem nem fellángolás amit érzek,mert már 2 éve tart és egyre jobban szeret(t)em,nem felejtettem el.És pár napja mintha ez az érzés egy új "szintre lépett" volna,valahogy rájöttem hogy mennyire szeretem..hogy mennyire nagyon szeretem.És nem csak a külsejét,vagy a személyiségét,hanem valahogy őt,ahogy van.Érzem,hogy annyira szeretem..de meg se tudom magyarázni rendesen ezt az érzést.

Ez igazi szerelem lenne,vagy egy másfajta érzés?

2016. máj. 15. 22:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
24%
Ez bableves
2016. máj. 15. 22:33
 2/19 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: azon kívül? :D

(Ha ilyen egyszerű lenne a válasz,mint hogy bableves,nagyon örülnék neki :)

2016. máj. 15. 22:34
 3/19 anonim ***** válasza:

Ez majdnem szerelem volt, és majdnem igazi vágy

Egy percig fölénk hajolt, s már ment is tovább

2016. máj. 15. 22:36
 4/19 Titusztitusz ***** válasza:
Igen...Ez már szerelem...
2016. máj. 15. 22:36
 5/19 anonim ***** válasza:
Miért érzem azt,hogy nem kerek a történet?Van valami a férfival ami miatt nem lehettek együtt,talán családja van,vagy más baj van amit nem árultál el nekünk?
2016. máj. 15. 22:42
 6/19 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek,főleg 3-as válaszolónak.

Még egy dolgot nem írtam bele a kérdésembe: nem olyan rég volt olyan érzésem is hogy már maga az érzés,hogy szeretem,ez már boldoggá tesz. Máskor meg sírni kezdtem ha belegondoltam,mennyire nem szeretném elveszíteni.Meg valahogy az egész dolog miatt.

Ezek szerint ez nem fellángolás,hanem szerelem?

2016. máj. 15. 22:42
 7/19 A kérdező kommentje:

Nem lehetünk együtt,mert már van párja.

De én nem is akarnék tőle semmit.Csak azt nem értem néha hogy mi ez amit érzek.

Mint most is írtam,néha úgy érzem az tesz boldoggá,hogy szeretem,éppen ezért amúgy nem is készülök belerondítani a kapcsolatába.

(De most nem ez lenne a lényeg,csak szerettem volna tudni mi a francot érzek)

2016. máj. 15. 22:44
 8/19 A kérdező kommentje:

Na meg ,ahogy ezt is leírtam már,szinte akárhogy próbáltam elfelejteni,nem sikerült.És nem hogy elfelejtettem volna,hanem egyre jobban megszerettem.

Ez viszont nem jelenti azt,hogy akarok tőle valamit.Mivel nem független ember..Ugyanakkor a saját érzéseimmel szeretnék tisztában lenni.Mert az is zavar hogy nem tudom mi ez,amit érzek.

Úgy érzem nem csak fellángolás,és épp emiatt tettem fel magamnak is a kérdést,hogy lehetek-e egyáltalán valakibe szerelmes,ha nem független.Bár az érzéseink nem az alapján jönnek hogy független-e a másik,vagy sem.Nincs senkire ráírva.

2016. máj. 15. 22:48
 9/19 A kérdező kommentje:
Csak azért írtam le mert kérdeztétek,de légyszi az eredeti kérdésnél maradjatok.Én azt szeretném tudni mit érzek igazából.Mert eddig ,ha tetszett is valaki,hasonlóan éreztem,de ez most mégis egy újabb érzés.Ezért nem értem.
2016. máj. 15. 22:51
 10/19 anonim ***** válasza:
Ezt érezheted valaki más iránt is,valaki elérhető iránt.Ha megtapasztaltad az érzést és a rabja lettél akkor könnyebb lesz ezt érezned valaki más iránt,mert már tudod mit keresel abban a másban.:)
2016. máj. 15. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!