Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ti mit csináltok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit csináltok, ha csúnyán beégtetek a lány előtt, aki tetszik nektek?

Figyelt kérdés

Egy komolyabb szituációról van szó, ami nagyon kínos volt nektek (és még az is nehezítette, hogy ott volt a lány, aki tetszik nektek).

a. ezután inkább elkerülitek a lányt, mert szégyellitek magatokat előtte, mégha tetszik is nektek

b. megpróbáltok "teljesíteni" hogy lássa nem vagytok teljesen csődtömegek

Én vagyok a lány és félek, hogy az eset után inkább kerülni fog engem :( Azért tegyük hozzá, hogy egy elég talpraesett srácról van szó.

2016. máj. 15. 21:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem szexuális jellegű, mert nem járunk, a "leesett a lépcsőntől" pedig komolyabb, inkább úgy képzeljétek el, hogy rosszul viselkedett egy szituációban, elcseszett dolgokat.
2016. máj. 15. 22:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Értem, de ne haragudj, így fogalmam sincs. Attól függ mit csesztem el, de ha nagyon nagyon gáz, akkor kerülném a lányt, de ha ő viszont jelezné, hogy nem érzi gáznak-haragszik, akkor szerintem elhinném neki.
2016. máj. 15. 22:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
#13 Konkrétan leszarom a kérdést, amíg gyakorlatilag fogalmunk sincs az egész szituációról. Szólj ha érdekel bárki véleménye.
2016. máj. 15. 22:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Sok lehetőség van egy ilyen helyzet kezelésére de a konkrét szituáció ismerete nélkül nehéz lenne bármit is mondani
2016. máj. 15. 23:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Én minimum hónapokog elkerülném. De lehet,hogy tovább.
2016. máj. 16. 09:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Elsírta magát valami vizsgán? Szerintem égesd be magad előtte, hogy lássa te is bénázol néha.
2016. máj. 18. 21:10
 17/18 A kérdező kommentje:
Sztem ez már megtörtént. :D De neki nagy úgymond az "egója", azt hiszi nem hibázhat.
2016. máj. 18. 21:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Semmit. A karma törvénye szerint egyszer hopp, másszor kopp. Ha 1× én szívok, másszor más fog szívni.
2016. máj. 18. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!