Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel két hete nem találkoztam, és most megjött neki, így nem lesz szex most sem. Mit csináljak?
Egyébként teljesen egyetértek vele.
Gumival, gumi nélkül, nőgyógyászok sem ajánlják menstruáció alatt, aki akarjon, kockáztasson, de kényszeríteni nem kell...
Nos ha kedves vagy a barátnőddel, és nem valami keserű képpel szenvedsz mellette látványosan, főként, hogy már két hete nem láttátok egymást, valószínűleg eszébe fog jutni segíteni a "bajodon"
Akkor marad a jobb vagy a bal kezed...
Szegény barátnődnek állandóan szinten kell tartania a bszhatnékod,mert ha két hét szünet van,te már agyfszt kapsz tőle???
Lesznek még gondjaid az életben!
NEM a barátnőd, csak egy lyuk, amit arra használsz, hogy beleverd a fa.szodat.
Esetleg írj rá, hogy ha ba.szni úgyse tudtok, te nem akarsz találkozni, mert a becses személyébe sza.rsz bele, te csak a pi.nájára lettél volna kíváncsi.
Így, magyarán, kertelés nélkül, nem kellenek a szóvirágok, azt majd hagyd meg annak, akit akkor is látni akarsz, ha épp nem ba.szhatod meg.
Szegény csaj...
Ja, egyébként jó esetben két hete nem dugott ő sem, és ha jól sejtem, ő még csak egy kis orálban sem reménykedhet, mégis látni akar téged. Akkor is, ha ennek az az ára, hogy ő kénytelen téged leszo.pni, hogy ne legyél idegbeteg.
Jobbat érdemel nálad.
Nálunk én (a nő) vagyok jobban kiakadva azon, ha hosszú távollét után nem tudunk szexelni, mert megjött, ugyanis nekem is nagyon fontos a szex. A párom nyugtat, hogy így is értékes számára az együtt töltött idő.
Fontos, hogy így fogjuk fel, mert vannak az életben olyan időszakok, amikor nem lehet szexelni (betegség, terhességgel összefüggő állapotok, stb.). Amúgy, 3-mas rosszul tudod, a terhesség alatt végig lehet szexelni, ha nem veszélyeztetett a terhesség, csak utána 6 hétig nem.
Igen utolsó,végig lehet széxelni terhesség alatt,kivéve,ha a 8-9hónapos terhes párod már a háta közepére sem kívánja a szexet!
Attól függetlenül,hogy az orvos nem tiltja el,még esélyes lehet,hogy nagy hassal qrvára nem akar szexmacát játszani.
Vagy ez nem opció nálad?
Komolyan, ha vannak ilyen türelmetlenek, hogy még terhesség alatt sem lehet félretenni a szexet, nincsenek szavaim.
Meg végképp menstruáció alatt. Ez már kicsit több a soknál. Mindennek megvan a maga ideje, á, el sem tudom képzelni, hogy a menzesz alatti nagyobb fájdalmaim során még belém rakják..nekem undorító, nemhogy a másiknak.
# 17: Négyszer voltam terhes, és nálam inkább a kezdeti időszakban csökkent a libidó, de mindig sikerült átlendülnöm rajta, "evés közben jön meg az étvágy" alapon belevágtam és tényleg meg is jött a kedvem.
Az utolsó időszakban a falat kapartam, annyira kívántam a szexet. De nyilván nem mindenki egyforma.
Mindenesetre ha nincs semmilyen tényleg kizáró ok (betegség, orvos általi eltiltás), akkor nem szoktam hagyni, hogy a libidóm tartósan csökkenjen, mert sajnos már van benne tapasztalatom, hogy ez hova vezet, ha hagyjuk...
Természetesen vannak nálunk is hosszabb szexmentes időszakok. Eddig három hét volt a legtöbb, kibírtuk, bár nehezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!