Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan fogadjátok el, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjátok el, hogy a párotoknak voltak előző kapcsolatai, szerelmei?

Figyelt kérdés
Huszonéves vagyok és nyilván a korosztályomban nem várhatom el, hogy senkivel ne legyen előttem. Ezt pontosan tudom. De mégis nehéz elfogadni, hogy előttem volt másba is szerelmes és lefeküdt jó pár másik lánnyal. Nem akarok álszenteskedni, nekem is volt már előző kapcsolatom, de egyszerűen nem értem, hogy miért nehéz ezt elfogadnom. Én abban látom a problémám, hogy nincs elég önbizalmam és nem tudom elhinni, hogy belém is lehet valaki annyira szerelmes, akinek én leszek az igazi. Érez valaki hasonlóan?
2016. máj. 12. 18:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Engem ez nem zavart régebben, huszonévesen sem, és most harmincasan főleg nem. A most számít, nem a múlt.
2016. máj. 12. 21:02
 12/14 Költőnő? ***** válasza:
Már húsz évesen sem örültem volna ha vki kolostorból szabadul. 30 év felett meg már nyilván van múltunk. Ilyen ez a felnőtt élet.
2016. máj. 12. 21:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Én őszintén, nem gondolok bele ebbe. Tudom, hogy voltak előttem, de nem tudom, és nem is akarom tudni, hogy mennyi, és milyen volt a viszony köztük. Én is privátként kezelem a múltamat. Tudja, hogy voltak, de ennyi. Persze, ha kérdezne, válaszolnék, nem titkolózom, de feleslegesnek érzem, hogy a múltat hánytorgassam.

Érezteti, hogy szeret, odavan értem, komolyan gondolja a kapcsolatunkat. Ennyi nekem elég. Nem hagyom, hogy a múlt árnyai a jelenre vetüljenek és megmérgezzék.

2016. máj. 12. 23:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Mindenkinek a másik fele hiányzik, és így nyilván azt akarja, hogy az illető csak az övé legyen.

Ha már így alakult, akkor nincs mit tenni, ellene, ez van. Talán még örülni is lehet, hogy találtál valakit, aki iránt ilyet tudsz érezni.

2016. máj. 13. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!