Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjátok el, hogy a párotoknak voltak előző kapcsolatai, szerelmei?
Rossz, hogy te ezt elfogadandô dolognak éled meg. Elfogadni a pàrod aprô rossz szokàsait,esetleges utàlatos kishugàt, ilyeneket "kell"...(ezek csak példàk)
Ez nem elfogadàs/nem elfogadàs kérdèse.
Ez a mùlt.
A probléma okàt, gyökerét jôl làtod.
Gondolj arra, hogy az exek nem véletlenül exek! Aki meg csak szexre kellett neki, az sem vèletlen.
De akkor ennyi erővel ő se "fogadja el" az előtte történt dolgokat????
Úgy fogadom el, hogy nem vagyok beteg. Egyszerűen ez a természetes, hogy (főleg 23 felett) egy embernek több párkapcsolata is volt már. Több emberrel is létesített szexuális kapcsolatot és így tovább.
Egyik lány sem lesz azért undorító (vagy nem tudom minek gondoljátok ti őket), mert lecumizott már 1 másik srácot / voltak a puncijában.
Fürdött azóta és remélhetőleg nincs nemibetegsége.
"Érez valaki hasonlóan?"
Sajnos sok olyan ember van mint te, így biztos találsz olyat, aki megerősít ebben. Azt viszont elárulom, hogy ez annyira fekete-fehér dolog, hogy akik úgy éreznek mint te, azokkal van a probléma. Változtass ezen mihamarabb.
Semmi közöm sincs ahhoz, hogy előttem kivel milyen életet élt. Na jó, zavarna picit, ha megtudnám, hogy előttem sok lánnyal kavart már, viszont ha esetleg ilyen korban előttem csak 1-2 barátnője volt, akkor teljesen elfogadnám.
Ez természetes, mindenki él, mindenkinek vannak érzései, mindenki szerelmes élete során, főleg már annyi idősen.
Próbáld elfogadni, hiszen azokon a kapcsolatokon (általában a legtöbben is) már túl van, és rád, a jelenére koncentrál.
Én is elfogadtam, mivel volt a barátomnak is előttem már valakije. Úgy nagyjából semmilyen szinten nem foglalkoztam vele, a mai napig fel sem merült bennem, hogy kellett volna, hogy talán zavarjon.
Hű, azt hittem én vagyok az egyetlen aki így érez, vagyis inkább érzett.
Elsőre kicsit kellemetlen volt, hogy a barátomnak volt már 2 barátnője előttem, hiába nekem is 2 partnerem volt - nekik mindkettőjüknek én voltam az első - de aztán a barátom annyira érezteti velem, hogy szeret, imád, és csak engem kíván, hogy egyszerűen már nem gondolok erre. :D
Ha a partnered nem azt érezteti veled, hogy te vagy neki az egyetlen, aki érdekli, akkor rossz emberrel vagy együtt.
Én is hasonlóan vagyok, és inkább az érzelmi része a nehéz. Szerelmes volt másba, nézett már másra úgy, tervezett közös életet mással. De nem lázadok, ha némileg nehéz is, de elfogadom, ez van.
24/F
Köszönöm szépen, amiket írtatok. Ezek valóban hasznos válaszok voltak. Tudom, hogy nem kéne ilyeneket problémáznom, de valahogy mégis csomót rágom ezen magam. Nincs senkim jelenleg, csak ismerkedek és pontos adatokat ugyan nem tudok, de azt igen, hogy volt már jó pár lánnyal. Komoly kapcsolatok, kevésbé komolyak egyaránt.
De 7-es válasza győzött meg a legjobban. Remélhetőleg a megfelelő jelölt mellett nem fogok ilyeneket agyalni, mert azt érzem, hogy szeret és csak engem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!