Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi az igazi szerelem? Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az igazi szerelem? Milyen egy igazi párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem habos-babos, tudom hogy nem tökéletes, mert emberek alkotják, akik közel sem tökéletesek. De akkor mégis milyennek kell lennie egy igazi kapcsolatnak? Vannak benne konfliktusok, kompromisszumok, ezt tudom, de lemondással, áldozatokkal is együtt jár? Az igazán szerelmesek is képesek megbántani egymást?
2016. máj. 7. 21:03
 1/4 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Az igazán szerelmesek képesek csak igazán megbántani egymást!

De sosem a megélt csaták a fontosak, hanem az, hogy tanultak belőle-e valamit. Nálunk minden probléma valami olyanból gyökerezik, amivel eddig nem szembesültünk ezért fel sem merült, hogy probléma lehet. Lehat, hogy kiakadunk és vitatkozunk, de aztán megbeszéljük, kialakítjuk a közös nevezőt és megyünk tovább.

A legfontosabb szerintem az, hogy kölcsönös legyen a bizalom és a tisztelet. Ilyen helyzetben már meg lehet beszélni bármi is a gond. És ez nagyon fontos! Talán a legfontosabb! Én ebben látom a szeretet erejét. Ha oda állok elé, hogy tetszik egy srác, akkor lehet kiakad, lehet, hogy elsőre sokkolja, de nem játszmázik, nem támad rám, hanem megbeszéljük mi legyen. Tetszik annyira, hogy vége legyen közöttünk mindennek, vagy szeretem annyira, hogy inkább azt kérem segítsen ezen át! És akkor jobban odafigyelünk a kapcsolatunkra.

Ez nem tudom, hogy igaz szerelem-e, de az biztos, hogy ezek olyan tulajdonságok ami nagyon kevés emberrel működik kölcsönösen. Épp ezért ez annyira érétkes számomra, hogy felér 30 Don Juan csábításával is!

Sok olyan férfivel találkoztam aki meg tudta mozgatni a fantáziám, de eddig csak egyetlen egy, akivel annak ellenére is szívesen együtt maradok, hogy van nála szebb, jobb, kívánatosabb.

2016. máj. 7. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A saját kapcsolatom tudom példának hozni és alapul venni. Én nagyon boldog vagyok ebben a kapcsolatban és úgy látom a párom is. Tény hogy nem habos babos minden, főleg hogy távkapcsolatban élünk. Szerintem minden benen van mint minden más kapcsolatban a titok ott rejlik, hogy hogyan állunk hozzá a dolgokhoz és hogyan oldjuk meg a problémákat. Igen vannak konfliktusok, nézet eltérések, néha bántódás de ezek mind olyan dolgok amiket végül mindig együtt oldunk meg. Az igazán szerelmesek is megtudják bántani egymást, de betudják látni ha nem volt igazuk vagy ha bántóan viselkedtek és bocsánatot tudnak kérni. (és nem élnek ezzel vissza újra és újra) Szerintem nagyon fontos hogy tudjunk bármiről de tényleg bármiről beszélni a párunkkal. Az is biztos hogy a bizalom az alapja mindennek. Én feltétel nélkül megbízom a páromban, mert sosem adott okot a kételkedésre. Ez hozza magával hogy nincs féltékenykedés, nincs korlátozás, kutakodás, hiszti, kételkedés. Így ezek nem is rombolják a kapcsolatunk.

Ha valakivel őszintén, tisztán szerelmes vagy akkor ezek mind megvannak. Vele tervezed a jövőd, vannak közös céljaitok. Ez fontos mert így együtt tudtok tenni a dologért.

Természetesen semmi sem tökéletes, de lehet törekedni hogy minél jobb és jobb legyen. A szerelem mellett még nagyon sok minden fontos és befolyásoló. Én egy éve élek lassan egy ilyen párkapcsolatban és szerelemben és úgy érzem megtaláltam a párom akivel leélném az életem.

22L

2016. máj. 7. 21:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, ment a zöld, jöhetnek még vélemények, tapasztalatok! :)
2016. máj. 7. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az igaz szerelem egy oximoron.

Ma a szerelem a leghamisabb dolgok a világon, aminek nagy hatalma van az emberek viselkedése felett.

Én jó pár éve megszabadultam tőle, akár egy daganattól, és azóta lettem boldog, kiegyensúlyozott és lett normális párkapcsolatom.

2016. máj. 7. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!