Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez azt jelentheti hogy szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelentheti hogy szeret?

Figyelt kérdés

Ha ajándékot kaptam olyan pasitól,aki nem egy ajándék osztogatós fajta,vagy legalábbis nem akárkinek akármilyen alkalomból.Vannak mások is,akikkel ugyanolyan kapcsolatban áll,nekem adott ajándékot,nekik nem.(ő mondta)

Azt is mondta,hogy mikor meghívtam valahova,nem tudott elmenni,meg ilyesmi,és hogy így fogok rá emlékezni akkor is ha nem lesz ott.Valami ilyesmi lenne a lényege.Van egy olyan érzésem hogy talán szeret,mert ennyivel másoknak is adhatott volna,nem csak nekem.De ez az "ürügy" is..valamilyen szinten hihető,mert tényleg sokszor volt hogy nem jött el ide-oda..

2016. máj. 6. 22:43
 1/2 Noren1989 ***** válasza:

Bármit jelenthet, barátilag is közeledhet hozzád, vagy épp volt egy felesleges ajándéka, és neked adta oda. Ennyire sajnos nem vagyunk múltbalátóak, hogy konkrét választ tudjunk adni erre a kérdésre.

26/F

2016. máj. 6. 22:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de ebből nem tudtunk meg túl sokat
2016. máj. 6. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!