Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy (nem szűz) fiunak mar attol felall a nemiszerve h smarolunk akkor az jelentheti azt hogy szeret?
Figyelt kérdés
lehet hulyeseget kerdezek... De ha egy nem szuz fiunak attol felall hogy csak smarolunk (igaz tovabb ideig smaroltunk) ruhaban meg semmi olyan akkor lehet azert mert telleg szeret vagy ez altalanos?? /bocsi az ekezet miatt/2013. ápr. 5. 21:16
1/8 anonim válasza:
Az nem azt jelenti, hogy szeret... Hanem azt, hogy nagyon bejössz neki és kíván. :) (vagy csak kanos... de feltételezzük a jobbat:))
2/8 anonim válasza:
én szűz wok de ált már fel 50 éves nőre is,pedig nemszerettem,nekem már attol feláll ha huzat van
3/8 anonim válasza:
nem,ez azt jelenti hogy beindult és megakarna dugni
4/8 anonim válasza:
Azt is jelentheti hogy szeret meg hogy kiván nagyon de az egyik nem zárja ki a màsikat lehet hogy mind mettô
5/8 anonim válasza:
szerintem vagy szeret vagy kíván talán mindketőő vagy másra gondolt
6/8 anonim válasza:
Nem. Azt jelenti, hogy jól működik a keringési rendszere.
7/8 anonim válasza:
Kíván. Ennyire egyszerű. Nem kérdeztél hülyeséget, csak kíváncsi vagy. Nekem is felszokott állni ha smárolok.
8/8 anonim válasza:
Egyáltalán hogy lehet ilyet feltételezni, hogy a farokfelállás csóknál a szeretet/szerelem jele lehet!?
2013-ban ennyire buták voltam az emberek!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!