Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha szeretünk valakit akkor az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretünk valakit akkor az ő boldogsága a legfontosabb igaz?

Figyelt kérdés
Nos,szerelmes vagyok egy lányba,aki fiatalabb tőlem 3 évvel.Pasijával,aki szintél fiatalabb tőlem,szakításra állnak,esélyes hogy bekövetkezik,de az is hogy nem.Nem miattam,soha nem állnék senki közé,ezért nem mondtam el a lánynak hogy szeretem,amikor nem volt pasija nem mertem,féltem hogy tönkre tenném a barátságunk.De egyre jobban akarom őt,lányt ennyire még soha nem szeretem,és nem is fogok ennyire szeretni senkit,de ha nem lehet enyém,akkor is boldog leszek ha ő boldog,még ha mással és nem velem,de belül ez azért fáj is,és nem tudom mit tegyek ? :D 20/f
2016. máj. 6. 18:18
 1/6 Kenzo Tenma ***** válasza:
És a te boldogságod nem fontos? Majd úgyis elfelejted, ha nem jöttök össze és rájössz, hogy mások boldogsága nem tölti ki az űrt az életedben. Csupán szerelmes vagy és nem látsz tisztán.. Velem is elfőfordult már természetesen, utólag jön rá az ember, hogy milyen hibákat követett el.
2016. máj. 6. 18:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom,de nagyon szeretem a lányt,úgy vagyok ha netán szakítanak akkor megteszem és lépek,ha nem akkor tartom vele a barátságot.Tudom kicsit naiv vagyok 20 éves fejjel,de soha nem voltam ennyire szerelmes
2016. máj. 6. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben biztosan nem szólnék neki most, először legyen stabil a helyzet a párkapcsolata terén (vagy szakítanak, vagy egyértelművé válik, hogy mégis működik). Mert most ebben a bizonytalanságban csak még jobban összezavarnád és leterhelnéd.
2016. máj. 6. 18:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom ha szakítanak előbb egy baráti beszélgetés,és majd utána lassan,csak van bennem egy ilyen is hogy sietnu,mert ha szakítanak lecsapják a kezemről.Azzal tisztábban vagyok szeretem,a bajom hogy nem tudom mit tegyek és ez okoz álmatlan estéket :D
2016. máj. 6. 19:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Hasonlóképp voltam, aztán összejöttünk. De másfél év múlva szakítottunk. Ismerem az érzést. Csak egyet tudok mondani: ne légy mártír. Alapvetően akkor vagy boldog, ha a másik is boldog akit szeretsz, ÉS tudod, hogy te okoztad ezt a boldogságot. De ha csak simán boldog vagy annak tűnik, az neked annyira nem jó. Nem rossz, de nem is olyan jó és ezt te is tudod szerintem. Ha majd ő azért lesz boldog mert te az vagy te meg azért mert ő az, akkor úgy... addig meg majd még alakulnak a dolgok.
2016. máj. 6. 20:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Igaz,nagyon jól ismerem a lányt,de soha nem mertem elmondani még,csak utalni se az érzéseimről,jó volt amikor mondta hogy lakhatnék közelebb,fontos vagyok neki,de ez sem adott elég bátorságot,volt már barátnőm,de nála leblokkolok ha elmondhatnám az érzelmeim
2016. máj. 6. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!