Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ismertek olyat nőt/férfit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyat nőt/férfit, aki hiper-szuper normális, szerethető, nem is csúnya, de mégse találja a párját az életben?

Figyelt kérdés
Szerintem sokan vannak, és azok nem itt sírnak, hogy nincs párjuk, inkább befelé fordulnak, nem?

2016. máj. 6. 16:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ismerek egy ilyen lányt, meg akarom hódítani, de nem adja könnyen magát. Szerintem ő nem is akar párkapcsolatot, nem is nagyon lenne ideje rá(keményen tanul, dolgozik stb.), ráférne már egy kis lazítás. Esélyem van nála, mert látom, hogy tetszem neki, szemez velem, mosolyog, keresi a társaságom, néha megérint, jól érzi magát a társaságomban. Nagyon okos, intelligens, művelt és csinos, mindenben nagyon profi ezért sokan nem is próbálkoznak nála, mert nem érnek fel hozzá. Én viszont nem adom fel, van az a mondás, hogy a nők olyanok mint az almák a fán, a legszebbek a fa tetején vannak, sok férfi azonban nem veszi a fáradtságot, hogy leszedje őket, inkább csak elvesz egy kevésbé jót, ami már leesett a földre.
2016. máj. 6. 19:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Persze. Lányt is, fiút is.
2016. máj. 6. 19:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Bihari Viki :P Ő ugrott be a kérdésről.
2016. máj. 6. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!