Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a szerelem kémia, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szerelem kémia, akkor azt mind a két fél érzi?

Figyelt kérdés

Ha én nagyon erősen vonzódom valakihez és teljesen megőrjít, ha a közelében vagyok, és ezt a szerelem kémiájára fogom, akkor a másik fél is hasonlóképpen érezhet? Vagy ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy mind a két félnek éreznie kell ezt a fajta vonzalmat?

Nem tudnám megmondani, hogy szerelmes vagyok-e, de ha a közelemben van, kb. megszűnik körülöttem a világ és mindenről meg tudok feledkezni, annyira "elvarázsol".

2016. máj. 6. 16:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%
Az nem kémia, hanem vonzalom. A kémia egy kitalált baromság. Azt vonzalomnak hívjuk, nem kémiának.
2016. máj. 6. 16:44
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy ő is érzi. De amúgy ha együtt, egy helyen vagytok, és főképp, ha beszélgettek, (de nem is kell hozzá beszélgetés) akkor azt te is le tudod venni, hogy ő is érzi-e.

Rád figyel nagyon, sokat néz a szemedbe, keresi a társaságod, nyit feléd,akkor igen, akkor ő is érzi, pl. ha búgó hangon beszél veled..

2016. máj. 6. 16:45
 3/11 anonim ***** válasza:
2-es. Jól írtad, így igaz.
2016. máj. 6. 16:52
 4/11 anonim ***** válasza:

Adom az egyes véleményét.

[link]

[link]

2016. máj. 6. 16:53
 5/11 anonim ***** válasza:
"és ezt a szerelem kémiájára fogom" Ez a helyes megközelités. Arra fogod, mert azt fogsz rá amit csak akarsz.
2016. máj. 6. 17:12
 6/11 anonim ***** válasza:
46%
Nem kémia. Azok a nők szokták a kémiára fogni a dolgot, akik nem akarják bevallani, hogy a külseje miatt nem kell nekik a férfi.
2016. máj. 6. 17:53
 7/11 A kérdező kommentje:
6-os, ne haragudj, de ezen jót nevettem. Lehet, hogy Te eddig csak ilyen nőkkel találkoztál (ha így van, sajnálom), de az a gyanúm, hogy nagyon általánosítasz.
2016. máj. 6. 17:57
 8/11 Titusztitusz ***** válasza:
100%
Az ilyen kérdésekre szokás azt mondani hogy:"Van, amikor a másik fél is azt érzi amit te, és van, amikor nem"...Attol függ a dolog, hogy a szerelem kölcsönös-e, avagy csak egyoldalu...
2016. máj. 6. 18:33
 9/11 anonim ***** válasza:
40%
Igen, általánosítok, mert ez általánosan igaz. 6-os voltam.
2016. máj. 6. 19:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Sajnos ez nem feltétlenül kölcsönös, de úgy a legjobb, ha mindketten érzitek, és hidd el, azt észre lehet venni!:)
2016. máj. 7. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!