Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagi különbségek? Gazdag srác, szegény lány?
Ismerjük a sráccal egymást mivel nem messze lakik tőlem. Elég sokat udvarolt,mire összejöttünk. Haza szokott kisérni, tudja én nem vagyok milliomos. Úgy látszik ezt elfogadta, azonban átakarna jönni hozzánk mint én hogy átjárhatnék hozzájuk, de én nem lakom olyan házban mint ő.
Ezt is elfogja fogadni? Valaki hasonló cipőben vagy csak én vagyok ilyen szégyenlős?
19 (srác 24)
Elfogja, hidd el.
Nagyon örülni fog majd mikor áthívod! Szóval hívd át a lehető leghamarabb magadhoz :D
Ergo nekem senkim sem lehet mert panel másfélszobakonyába nőttem fel és még jelenleg itt is lakom, se autóm semmim...:P persze nem lesz ez mindig így!
gondolom te sem omladozó vájogházban laksz.
amúgy hívd át!:)
Nekem nem működött.
Egy rövid idő után nem akarta már kifizetni a közös programjainkat (teljesen érthető), nekem pedig nem volt pénzem kifizetni a részem azokon a programokon, ahová ő szeretett járni.
Ti ezt hogy fogjátok megoldani?
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!