Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mivel tudja nektek a párotok kimutatni a szerelmét?
Amennyire én megfigyeltem, a férfiak az apróságoknak örülnek a legjobban. A nagy ajándékokkal sokszor nem tudnak mit kezdeni, meg ez merőben függ magától a férfitól is
De ha a kedvencét főzöd egy nehéz nap után, vagy random megleped a kedvenc péksütijével, már jó úton vagy. A legtöbbjük tényleg elég haspók :) Imádnak enni, így ha ilyen téren ismered, akkor nem nehéz meglepni.
De egyébként a mindennapokban fontos még a törődés, figyelmesség, és, akármilyen hihetetlen, a mosolyod. Az a férfi, aki igazán szerelmes, a legboldogabb a párja mosolyától lesz :) Persze, egy hideg sör plusz sós perec se rossz kombó, vagy egy vadamm szex, mikor te tepered le őt, de na :)
Nem, olyankor jöhet a szex. Ha ennél személyesebb ajándékra vágysz, erőltesd meg magad, idézd fel mit szeret, milyen jellem, milyen érdeklődési köre, hobbija van... Ezekre itt nem kapsz választ.
Általánosságban tényleg annyi, hogy adj neki enni, szexelj vele, hallgasd meg, szeretgesd. Minden más egyénfüggő és egy csoportnyi ismeretlen nem fog tudni tanácsot adni, ha te nem ismered párodat.
Elég ahogy rám néz.
Látom a csillogást,a rajongást. Másképp lát,mint mások.
Amúgy szokott sütni,verset is kaptam már párszor,mindig van valami apróság,amivel gondol rám.
Figyelmességgel, kezdeményezéssel. És tényleg nem nagy dolgokban kell gondolkodni, az apró figyelmességek nagyon sokat számítanak. Fôleg, ha azt látom, hogy ez direkt nekem lett kitalálva, elkészítve, stb.,
De pl. az is tök jó idônként, ha a párom talál ki és szervez meg egy közös programot, mert akkor látom, hogy neki is fontos, hogy együtt töltsük az idôt, annyira, hogy kezdeményezzen és tegyen is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!