Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha titkon hevesen beleszerettek egy foglalt személybe, akkor inkább szenvedtek és kussoltok, vagy megszerzitek a kiszemeltet stratégikusan?
azt kell kideríteni, h. boldog-e a párjával, csomó foglaltat ismerek, egyik szerencsétlenebb, mint a másik, semmit nem jelent, h. vki. foglalt, csak az, h. boldog-e.
ha boldogtalan, nyugodt szívvel hajts rá, ha vevő rád.
"de ne az én hibám legyen, ha valakié tönkremegy"
Sose értettem, hogy egyáltalán hogy hiheti bárki is, hogy ez a 3. hibája..
Nem ronda nőként pl nálam szoktak próbálkozni, az évek alatt SOHA nem csaltam meg a párom és senkiért nem hagytam ott.
Szóval hagyjuk már ezt az "elszerették tőlem" meg nem lennék képes rá. HA én meg tudom állni, és fontosabbra tartom, akkor nyilván ugyanezt elvárom...
Akit meg lehet vinni, azt mondják,vigyék is. És ez így van. ( JA, és ettől függetlenül nem biztos, hogy bárkitől el lehet csábítani az illetőt. Lehet csak veled nem volt olyan a kapcsolata, mint e azt gondoltad.)
Szóval csak azt tudják vinni, akit lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!