Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt nyaralás, ha még csak egy hónapja vagyunk együtt?
Figyelt kérdés
Felmerült bennem, hogy pár napra elutazhatnánk a barátommal a nyáron, de még ő az első komolyabb kapcsolatom, és nem vagyok jártas, ezért lehet, hogy tök hülyeség az egész. Még tanulok, de nyáron mindenképp dolgozni fogok, illetve most is vannak megtakarításaim. A barátom picit idősebb, régóta dolgozik. Lényeg a lényeg, hogy nem szeretném, hogy ő fizesse, hanem igazságosan osszuk el. Még nem beszéltünk róla, csak én morfondírozom. Mit gondoltok? 20L 26F2016. máj. 1. 21:53
1/7 anonim válasza:
Beszélj vele, hogy ő szeretné-e, ha igen, akkor szerintem teljesen mindegy hogy mennyi ideje vagytok együtt.
3/7 anonim válasza:
Mondjuk pelvileg és pénzügyileg is várnék még ezzel, nagyon fiatal a kapcsolatotok. Ősszel nagyon jó áron lehet nyaralni és még jó idő is szokott lenni.
4/7 anonim válasza:
Nézd csak a kispinát, hogy morfondírozik. Hiába ez az első pasid, látom rajtad hogy pár év múlva több farkat fogtál már te is mint kilincset.
5/7 A kérdező kommentje:
Szeretem őt :)
Menjél és okoskodjál máshol, cuncivirág ;)
2016. máj. 4. 21:09
6/7 anonim válasza:
Menjetek ! Bàr lakva/nyaralva ismerni ki az embert szóval vagy nagyon jól sül el de lehet , hogy rosszúl szóval kis hazànk hatàrai közt maradjatok külön bőrönd külön minden ami lehet
7/7 omba válasza:
Most egy hónapja vagytok együtt, de nyáron meg már nem. Nekem nyilvánvaló volna, hogy nem megyünk külön-külön nyaralni. Ne fizesse ő, de ha ezen görcsöltök, az meg baj volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!