Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Erzekenyebb lelku ferfiakhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erzekenyebb lelku ferfiakhoz ki hogy all, holgyek?

Figyelt kérdés
Nem tulerzekeny, de szomoru sorsu embereken be tud konnyezni, meg ilyenek. Bar ez normalis, nem?

2016. ápr. 26. 22:16
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Nekem nem jönne be.
2016. ápr. 26. 22:24
 2/10 anonim ***** válasza:
14%
Általános vélekedés, hogy "az ijjenek nem is férfijjak" :S
2016. ápr. 26. 22:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem normális,én nem látok ebben semmi kivetnivalót. A férjem is ilyen,viszont tud határozott,férfias is lenni ha arról van szó :) Hülyeség,ha vki azt mondja ez nem férfias. A pasik emberek,nekik is van lelkük.Nem értem némelyik csaj hogy lehet ilyen buta,sületlen :D Azt ugyan elvárják,hogy légy kedves és érzelmes velük ha úgy adódik,de te ne mutasd ki az érzéseid mert neked nem szabad :P Ahogy a kérdező írta "nem túlozza el" csak úgy viselkedik mint egy normális ember. Nyilván az már gond ,ha vki minden aprócseprő dolgon elbőgi magát. Nem tudom,de nekem sose kellett volna olyan srác se aki meg olyan mint egy darab fa,mert olyan szeretni se tud igazán.
2016. ápr. 26. 22:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Férjem érzékenyebb fajta ember.

De ez nem azt jelenti,hogy állandóan sirdogál.

Nagyon férfias sőt.... :)

De láttam már sírni.Az esküvőnkön mikor meglátott a menyasszonyi ruhában akkor egy könny kicsordult a szeméből :))

Első házassági évfordulónkra egy nagyon szívhez szóló ajándékot kapott tőlem.Nem nagy értékü volt,szóval nem drága dologra kell gondolni ez inkább csak kettőnk számára volt fontos.Akkor is kicsordult 1-2 könnycsepp.

Amikor a kislányunk megszületett ,ráadásul pont az ő születésnapján akkor pedig szabályosan sírt. :)

Bent volt velem és amikor először meglátta és a kezébe fogta akkor elkezdett zokogni.És egyfolytában azt hajtogatta ,hogy mennyire gyönyörű kis teremtés és hogy az ő lánya.Én is elsírtam magam akkor rajta.

És tudjátok mit???Mikor ezt láttam,hogy az újszülött gyerekét a karjában fogva zokog akkor gondoltam azt,hogy te jó isten hát ilyen lehet egy igazi férfi.

Az a kemény,céltudatos,sikeres férfi akkor ott zokokogott és nevetett egyszerre.És a mai napig amikor a kislányunk a szemébe néz,vagy rá nevet ,vagy mikor átöleli és azt mondja "Szejetlek apa" elolvad teljesen.

Ezeket csak azért írtam,hogy lássátok egy férfi is érez.Ők is sírnak,nevetnek,szomorúak,boldogok stb..

2016. ápr. 26. 23:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Mindig is az érzékeny férfiakhoz vonzódtam, akik ki tudják mutatni/mondani az érzéseiket. Ez egy bizonyos pontig csodálatos, amíg nem kell hímestojásként bánni a másikkal... A legutóbbi párom is nagyon érzékeny volt, bár ahhoz nem volt sok empátiája, hogy ezzel ne bántson meg engem. Úgyhogy néha teljesen ellentmondás az egész...
2016. ápr. 26. 23:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az érzékenyebb, érzelmes férfi nem azt jelenti hogy sírdogál vagy ilyesmi. :) Néhányan tévedésben éltek.

Kimutatja az érzéseit, érzelmeit, nem söpri szőnyeg alá. Nem vesz fel pókerarcot, kimondja amit gondol, nem visel álarcot. Igazán tud szeretni, és el is várja viszont.

Saját magamról tudom, mert én is ilyen vagyok. Régen én is felvettem a pókerarcot, adtam a rosszfiút. De ráébredtem hogy az egy nagy marhaság. A szerelem ébresztett erre rá. Míg régen elrejtettem az érzéseimet, érzelmeimet, mára már nem lennék a régi énem. Attól hogy érzékenyebb vagyok érzelmek terén, attól még határozott, céltudatos vagyok. Van jövőképem, merek tervezni, álmokat megvalósítani, célokat kitűzni és elérni. Ha felb.@sznak képes vagyok bizonyos ideig tűrni, tolerálni, de ha kell odab.@szok egyet.

Teljesen normális dolog. Inkább vagyok ilyen, mint kétszínű, beképzelt, egoista, önző állat.

2016. ápr. 26. 23:26
 7/10 anonim válasza:
Nekem is a párom érzékenyebb. Szerintem ez egy aranyos dolog a fiúknál, ez azt jelenti, hogy megértő és együtt érző.
2016. ápr. 26. 23:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem csak abban az esetben jelent hátrányt, ha emellé nagyon zárkózott is.
2016. ápr. 27. 01:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom nagyon meghatódós fajta. Karácsonykor, évfordulókon stb. mindig könnyezik. Nem zavar, de néha nehezen értem meg. Nem azért mert férfi létére csinálja, hanem mert én csak ritkán és szomorúságból tudok sírni.
2016. ápr. 27. 09:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha kimutatja valaki az érzéseit, az nem baj, az a gond, ha túlzásba esik. Mint pl. A bájkeverő című filmben a tengerparti jelenetnél.
2016. ápr. 27. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!