Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy valakit komolyan érdeklünk? Úgy értem, hogy mondjuk egy pasi több nőt megnéz, mert vannak bőven csinos, szép nők. De mi az a plusz, amitől egyvalakire felfigyel? Mitől érdekli valaki jobban, mint a többi?
Két kapcsolatom volt a masodik partnerem meg mindig emésztem...:)
Az első kapcsolatomban azt mondta a kisugarzasom vitte ra arra hogy talalkozni is akarjon velem, aztán az első találkozó után mar arra is rájött hogy lehet velem két szónál tobbet (a szexet kivul is némelyik nonel csak ez az egy téma létezik) is beszelni..
A jelenlegi pedig regi iskolatarsak voltunk mar akkor is jóban voltunk, o egyel alattam jart.. Az túlzás 14 évesen ramondani de mar akkor voltunk köztünk egyfajta vonzodas szerintem.. Aztán a sors ugy hozta évekkel kesobb megkeresett nagy nehezsegek árán bírt velem talalkozni.. Megkérdeztem tőle is hogy mi vitte ra hogy velem akarjon ismerkedni.... O is a kisugarzasomat mondta mert hog van benne valami amit a többi noben nem lat, es ezaltal kitűnok a tomegbol plusz mindig is erdekeltem... ( ez persze egyenfuggo nem ön futtatására mondtam)
Sablonos dolog, de akivel kapcsolatban érzel ismeretlenul bármiféle kotodest ( az első baratomnal is ismertük egymast korabbrol.. Mar akkor bennem volt az az érzés h mi meg szidni fogjuk. Másikat:) ) azzal ugyis összehoz a sors, plusz a kisugárzás ami nagyon nagyon fontos hogy egy emberre mely benyomást tegyel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!